# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
48 | Дипломен проект/работа | 03.21 | ![]() |
49 | Основи на кулинарната химия | 02.22 | ![]() |
50 | Биохимия | 04.01 | ![]() |
52 | Ензими във винопроизводството | 04.03 | ![]() |
53 | Хранителна биохимия | 04.04 | ![]() |
54 | Приложна биохимия и ензимология | 04.05 | ![]() |
55 | Ензимни методи за анализ на храни | 04.06 | ![]() |
56 | Биохимия на зърното | 04.07 | ![]() |
57 | Електрофоретични методи за анализ на храни | 04.08 | ![]() |
58 | Генномодифицирани храни | 04.09 | ![]() |
59 | Биохимични основи на ароматообразуването | 04.10 | ![]() |
60 | Микробиология | 05.01 | ![]() |
61 | Микробиологичен контрол и санитария | 05.02 | ![]() |
62 | Безопасност на храните | 05.03 | ![]() |
63 | Генетика и селекция на микрорганизмите в хранително вкусовите продукти | 05.04 | ![]() |
64 | Генетично конструиране на микроорганизмите | 05.05 | ![]() |
65 | Микробиологичен анализ и контрол | 05.06 | ![]() |
66 | Микробна безопасност на храните | 05.07 | ![]() |
67 | Хранителна микробиология | 05.08 | ![]() |
68 | Микробни хранителни технологии | 05.09 | ![]() |
69 | Хранителна токсикология | 05.10 | ![]() |
70 | Микробиология на консервираните храни | 05.11 | ![]() |
71 | Механизъм на химичните процеси в хранителните технологии | 05.12 | ![]() |
72 | Въведения в научните изследвания /проект/ | 05.13 | ![]() |
73 | Ветеринарно санитерен контрол на хранителните суровини | 05.14 | ![]() |
74 | Санитарен контрол на предприятията от хранително вкусовата промишленост | 05.15 | ![]() |
75 | Дипломен проект /работа/ | 05.16 | ![]() |
76 | Учебна практика | 05.17 | ![]() |
77 | Микробиология на функционалните храни | 04.17 | ![]() |
78 | Функционални храни и здравословно хранене | 05.19 | ![]() |
79 | Технология на пробиотици, пребиотици и симбиотици | 05.20 | ![]() |
81 | Функционални хранителни добавки | 05.22 | ![]() |
83 | Безопасност на храните и хранително законодателство | 05.24 | ![]() |
84 | Пробиотични функционални храни и напитки | 05.25 | ![]() |
85 | Микробиологичен анализ и контрол на функционални храни | 05.26 | ![]() |
86 | Биоактивни хранителни компоненти | 04.15 | ![]() |
87 | Преддипломен стаж | 05.28 | ![]() |
88 | Методически основи на научните изследвания | 05.40 Д | ![]() |
89 | Охрана на труда | 06.01 | ![]() |
90 | Промишлени сгради | 06.02 | ![]() |
91 | Екология и опазване на околната среда | 06.03 | ![]() |
92 | Екология | 06.04 | ![]() |
93 | Добавки за хранителни и вкусови продукти | 06.05 | ![]() |
94 | Промишлен дизайн | 06.06 | ![]() |
95 | Инженерна екология | 06.07 | ![]() |
96 | Техническа безопасност | 06.08 | ![]() |
97 | Хигиена и безопасност на храните | 06.09 | ![]() |
98 | Екологично законодателство | 06.10 М | ![]() |
99 | Контрол и пречистване на водите от производствата на хранително вкусовата промишленост | 06.11 М | ![]() |
100 | Преработка на твърди отпадъци от хранително вкусовата промишленост | 06.12 М | ![]() |
Страница 2 от 33 Общо: 1601 |