# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
40 | Механизъм на химическите процеси във ферментационните технологии | 03.11 | ![]() |
41 | Ароматообразуващи процеси във ферментационните продукти | 03.12 | ![]() |
42 | Хидроколоидите в хранително вкусовите продукти | 03.13 | ![]() |
43 | Обща хранителна химия | 03.14 | ![]() |
44 | Химия на въглехидратите | 03.15 | ![]() |
1706 | Хранителен аромат | 03.16 | ![]() |
46 | Учебна практика – две седмици | 03.19 | ![]() |
47 | Преддипломен стаж | 03.20 | ![]() |
48 | Дипломен проект/работа | 03.21 | ![]() |
1959 | Химия на хранителния аромат | 03.22 | ![]() |
1694 | Химия на храните и процесите | 03.24 | ![]() |
1695 | Механизъм на химичните процеси в хранителните технологии | 03.25 | ![]() |
1960 | Изследователска работа | 03.26 | ![]() |
2023 | Химия на хранителния вкус | 03.27 | ![]() |
50 | Биохимия | 04.01 | ![]() |
1672 | Биохимия | 04.02 | ![]() |
52 | Ензими във винопроизводството | 04.03 | ![]() |
53 | Хранителна биохимия | 04.04 | ![]() |
54 | Приложна биохимия и ензимология | 04.05 | ![]() |
55 | Ензимни методи за анализ на храни | 04.06 | ![]() |
56 | Биохимия на зърното | 04.07 | ![]() |
57 | Електрофоретични методи за анализ на храни | 04.08 | ![]() |
58 | Генномодифицирани храни | 04.09 | ![]() |
59 | Биохимични основи на ароматообразуването | 04.10 | ![]() |
1707 | Биохимия на метаболитните процеси | 04.11 | ![]() |
1696 | Молекулярна биология | 04.12 | ![]() |
1697 | Молекулярно-генетични методи за идентификация на микроорганизми във функционалните храни | 04.13 | ![]() |
1698 | Биохрани | 04.14 | ![]() |
86 | Биоактивни хранителни компоненти | 04.15 | ![]() |
1699 | Геномика и протеомика | 04.16 | ![]() |
77 | Микробиология на функционалните храни | 04.17 | ![]() |
1933 | Биохимия I част | 04.18 | ![]() |
1934 | Биохимия II част | 04.19 | ![]() |
1935 | Приложна биохимия | 04.20 | ![]() |
2167 | Биохимия и микробиология на функционалните храни | 04.21 | ![]() |
2228 | Биохимия на хранителните добавки | 04.23 | ![]() |
60 | Микробиология | 05.01 | ![]() |
61 | Микробиологичен контрол и санитария | 05.02 | ![]() |
62 | Безопасност на храните | 05.03 | ![]() |
63 | Генетика и селекция на микрорганизмите в хранително вкусовите продукти | 05.04 | ![]() |
64 | Генетично конструиране на микроорганизмите | 05.05 | ![]() |
65 | Микробиологичен анализ и контрол | 05.06 | ![]() |
66 | Микробна безопасност на храните | 05.07 | ![]() |
67 | Хранителна микробиология | 05.08 | ![]() |
68 | Микробни хранителни технологии | 05.09 | ![]() |
69 | Хранителна токсикология | 05.10 | ![]() |
70 | Микробиология на консервираните храни | 05.11 | ![]() |
71 | Механизъм на химичните процеси в хранителните технологии | 05.12 | ![]() |
72 | Въведения в научните изследвания /проект/ | 05.13 | ![]() |
73 | Ветеринарно санитерен контрол на хранителните суровини | 05.14 | ![]() |
Страница 2 от 33 Общо: 1601 |