Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
912 Хладилна техника - II част28.601
860 Хладилна техника28.081
2014 Хладилна логистика10.531
2023 Химия на хранителния вкус03.271
1959 Химия на хранителния аромат03.221
1694 Химия на храните и процесите03.241
32 Химия на храните и процесите03.031
34 Химия на природните съединения03.051
399 Химия на липидите16.07 М 1
38 Химия на консервираните храни03.091
44 Химия на въглехидратите03.151
400 Химия на ароматичните вещества16.08 М1
441 Химия и технология на хранителните среди в биотехнологичните производства18.051
196 Химия и технология на млечните протеини09.11 М1
2122 Химия и структура на въглехидратите15.391
39 Химия и микробиология на лечебните храни03.101
4 Химия01.041
36 Химични процеси в хранителните технологии03.071
2129 Химична и физична безопасност на храните08.481
179 Химична безопасност на продуктите от животински произход08.271
1957 Химичен анализ на замърсители и добавки в храни02.241
383 Химикотехнологичен контрол при производството на захар и захарни изделия15.17 М1
2244 Химико-технологични основи на качеството на тютюна17.361
42 Хидроколоидите в хранително вкусовите продукти03.131
1767 Хидравлични машини28.851
111 Хигиенен дизайн на технологичното обзавеждане06.231
1847 Хигиенен дизайн на технологичното оборудване в хранителната промишленост28.991
481 Хигиена на храненето19.051
97 Хигиена и безопасност на храните06.091
341 Хигиена и безопасност на напитките13.281
345 Хигиена и безопасност във винопроизводството13.321
1734 Хигиена в обектите за хранене19.851
2053 Хемометрия и статистика в анализа на храни02.271
81 Функционални хранителни добавки05.221
185 Функционални храни от животински произход08.331
305 Функционални храни на зърнена основа12.39 М1
266 Функционални храни и напитки от растителен произход10.381
238 Функционални храни и напитки10.10 М1
78 Функционални храни и здравословно хранене05.191
2134 Функционални храни09.631
1736 Функционални храни19.871
209 Функционални млечни продукти09.24 М1
225 Функционални млечни и месни продукти09.401
176 Функционални млечни и месни продукти08.241
2063 Функционални месни и рибни продукти08.411
2097 Функционални захарни изделия15.371
37 Функционален органичен анализ03.081
1668 Френски език тематична лексика71.051
1669 Френски език конструктивна лексика71.101
1670 Френски език - терминологична лексика71.111

Страница 2 от 32

Общо: 1586

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив