# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1659 | Мениджмънт на безопасността в индустриалното предприятие | 06.49 | ![]() |
1660 | Основи на промишлената топлотехника | 27.60 | ![]() |
1662 | Търговска политика | 11.21 | ![]() |
1663 | Технология на опаковките | 28.86 | ![]() |
1664 | Международен бизнес | 11.50 | ![]() |
1665 | Опаковки и опаковъчна техника в производството на храни | 19.78 | ![]() |
1666 | Технология на кулинарната и сладкарска продукция | 19.79 | ![]() |
1668 | Френски език тематична лексика | 71.05 | ![]() |
1669 | Френски език конструктивна лексика | 71.10 | ![]() |
1670 | Френски език - терминологична лексика | 71.11 | ![]() |
1671 | Физикохимия и колоидна химия | 01.05 | ![]() |
1672 | Биохимия | 04.02 | ![]() |
1673 | Процеси и апарати в хранително-вкусовата промишленост | 24.04 | ![]() |
1674 | Опознавателна практика | 31.01 | ![]() |
1675 | Научно-изследователска работа със студенти | 31.02 | ![]() |
1676 | Биохимия на ферментиралите млека | 09.35 | ![]() |
1677 | Микробиологичен контрол на мляко и млечни продукти | 09.46 | ![]() |
1678 | Технологично обзавеждане за специални производства във винарската промишленост | 13.34 | ![]() |
1679 | Индивидуална работа с преподаватели | 16.25 | ![]() |
1680 | Индивидуална работа с преподаватели | 15.27 | ![]() |
1681 | Индивидуална работа с преподаватели | 18.41 | ![]() |
1682 | Индивидуална работа с преподаватели | 17.23 | ![]() |
1683 | Индивидуална работа с преподаватели | 13.24 | ![]() |
1684 | Индивидуална работа с преподаватели | 10.39 | ![]() |
1685 | Индивидуална работа с преподаватели | 08.34 | ![]() |
1686 | Индивидуална работа с преподаватели | 09.44 | ![]() |
1687 | Индивидуална работа с преподаватели | 12.51 | ![]() |
1688 | Инженерна графика | 22.23 | ![]() |
1689 | Индивидуална работа с преподаватели | 26.57 | ![]() |
1690 | Индивидуална работа с преподаватели | 28.71 | ![]() |
1691 | Механизъм и анализ на биологичната активност на хранителни системи | 02.17 | ![]() |
1692 | Инструментални методи за анализ на храни | 02.18 | ![]() |
1693 | Инструментални методи за анализ на храни I | 02.19 | ![]() |
1694 | Химия на храните и процесите | 03.24 | ![]() |
1695 | Механизъм на химичните процеси в хранителните технологии | 03.25 | ![]() |
1696 | Молекулярна биология | 04.12 | ![]() |
1697 | Молекулярно-генетични методи за идентификация на микроорганизми във функционалните храни | 04.13 | ![]() |
1698 | Биохрани | 04.14 | ![]() |
1699 | Геномика и протеомика | 04.16 | ![]() |
1700 | Хранителна микробиология и контрол | 05.21 | ![]() |
1701 | Органична химия и микробиология | 05.23 | ![]() |
1702 | Микробиологичен анализ на храни | 05.27 | ![]() |
1704 | Технологии и техника за очистване на въздух в хранително-вкусовата промишленост | 06.52 | ![]() |
1705 | Процеси и апарати в месната и млечната промишленост | 08.19 | ![]() |
1706 | Хранителен аромат | 03.16 | ![]() |
1707 | Биохимия на метаболитните процеси | 04.11 | ![]() |
1708 | Технологичен контрол в млечната промишленост | 09.45 | ![]() |
1709 | Опознавателен стаж | 09.47 | ![]() |
1710 | Технология на соковете и концентратите | 10.44 | ![]() |
1711 | Технологично обзавеждане в консервната промишленост | 10.45 | ![]() |
Страница 21 от 33 Общо: 1601 |