# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1712 | Топлофизични процеси в хладилната технология на храните | 10.46 | ![]() |
1713 | Технология на продуктите от растителен произход | 10.41 | ![]() |
1714 | Биоконсервиране на плодовете и зеленчуците | 10.47 | ![]() |
1715 | Безопасност на храните в хладилната верига | 10.48 | ![]() |
1717 | Технологично обзавеждане на захарните заводи | 15.28 | ![]() |
1718 | Технологично обзавеждане на предприятията за производство на захарни изделия | 15.29 | ![]() |
1719 | Технологични аспекти при опаковане на хранителните продукти | 16.28 | ![]() |
1720 | Системи за контрол и управление на качеството на храни | 16.29 | ![]() |
1721 | Управление на качеството | 16.31 | ![]() |
1722 | Технология на фито- и аромапрепарати | 16.30 | ![]() |
1723 | Методика на научните изследвания | 16.43 | ![]() |
1724 | Разработка и защита на дисертационен труд | 16.41 | ![]() |
1725 | Научно - техническа информация - представяне и търсене | 16.42 | ![]() |
1726 | Технология на животинските и растителни мазнини, сапуните, етеричните масла и парфюмерийно-козметичните препарати | 16.40 | ![]() |
1727 | Генетика и селекция на промишлени микроорганизми | 18.03 | ![]() |
1728 | Технологии и техника за очистване на води в хранително-вкусовата промишленост | 06.50 | ![]() |
1729 | Управление в туризма | 19.80 | ![]() |
1730 | Хранителна микробиология | 19.81 | ![]() |
1731 | Производствена практика | 19.82 | ![]() |
1732 | Проучвания в храненето | 19.83 | ![]() |
1733 | Технология на диетичните храни | 19.84 | ![]() |
1734 | Хигиена в обектите за хранене | 19.85 | ![]() |
1735 | Санитарна техника | 19.86 | ![]() |
1736 | Функционални храни | 19.87 | ![]() |
1737 | Организация и управление на пътни туристически агенции | 19.88 | ![]() |
1738 | Туристически мероприятия и събития | 19.89 | ![]() |
1739 | Моделиране и оптимизиране на технологичните процеси | 21.16 | ![]() |
1740 | Дискретни структури | 21.17 | ![]() |
1741 | Компютърни методи за анализ на храни | 21.18 | ![]() |
1742 | Обработка на експериментални данни | 21.19 | ![]() |
1744 | Борси и борсови операции | 21.20 | ![]() |
1745 | Ваути и валутни операции | 21.21 | ![]() |
1746 | Техническа механика | 22.22 | ![]() |
1747 | Якост и динамика на машини, апарати и съоръжения в ХВ и БТП | 22.24 | ![]() |
1748 | Синтез и анализ на механизми на опаковъчната техника | 22.25 | ![]() |
1749 | Технически измервания и уреди | 22.26 | ![]() |
1750 | Индивидуална работа с преподаватели | 23.37 | ![]() |
1751 | Графични системи за технологично проектиране | 23.39 | ![]() |
1752 | Културен туризъм | 19.90 | ![]() |
1753 | Организация и управление на ТАТД | 19.91 | ![]() |
1754 | Организация и управление на кулинарното производство в туристическите обекти | 19.92 | ![]() |
1755 | Инвестиционно проектиране на кетъринг предприятие | 19.93 | ![]() |
1756 | Антинутриенти в храните | 19.94 | ![]() |
1757 | Организация на хотелиерството и ресторантьорството | 19.95 | ![]() |
1758 | Техническа диагностика и надежност на системите за управление | 26.56 | ![]() |
1759 | Научно-изследователска работа със студенти | 26.58 | ![]() |
1760 | Научно-изследователска работа със студенти | 28.70 | ![]() |
1761 | Енергийна ефективност на хладилни и климатични системи | 28.72 | ![]() |
1762 | Хладилни агенти и студоносители | 28.80 | ![]() |
1763 | Моделиране и симулиране в опаковането | 28.81 | ![]() |
Страница 22 от 33 Общо: 1601 |