Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
565 Международна икономика11.451
564 Основи на индустриалния мениджмънт11.011
563 Икономически теории20.141
561 Право II част20.121
560 Философия20.111
559 Право I част20.101
558 Финанси11.281
557 Макроикономика20.081
556 Счетоводство и контрол11.141
555 Основи на управлението20.061
554 Микроикономика20.051
553 Организация на производството в хвп20.041
552 Икономика на предприятията в хранително вкусовата промишленост20.031
551 Стопанска история20.021
550 Икономика на индустриалното предприятие20.011
549 Изследователски проект (самостоятелно изследване по избираеми направления в кетъринга)19.731
548 Технически инсталации и системи в кетърингово предприятие (планиране и проектиране)19.721
547 Регионално развитие и туризъм19.711
546 Управление на кетърингови мероприятия19.701
545 Технологично проектиране на централизирано кулинарно производство19.691
544 Сомелиерство19.681
543 Отопление и вентилация в хотела и ресторанта19.671
542 Технологичен контрол19.661
541 Физиология на храненето19.651
540 Управление на качеството на храни и напитки19.641
539 Дизайн на ястия19.631
538 Технологично проектиране на заведенията за хранене и пребиваване19.621
537 Кетъринг в предприятия19.611
536 Технология на сладкарските изделия19.601
535 Кетъринг в транспорта19.591
534 Опаковки и опаковъчна техника в кулинарното производство19.581
533 Технологично обзавеждане в хотела и ресторанта19.571
532 Кулинарен туризъм19.561
531 Туристическа анимация19.551
530 Екскурзоводство19.541
529 Екотуризъм19.531
528 Културно-опознавателен туризъм19.521
527 Религиозен туризъм19.511
526 Селски туризъм19.501
525 Български фолклор и етнология19.491
524 Пешеходен туризъм19.481
523 Кулинарна технология19.471
522 Безопасност и сигурност на госта19.461
521 Нирс19.451
520 Дипломен проект/работа19.441
519 Преддипломен стаж19.431
518 Учебна практика19.421
517 Опознавателна практика19.411
516 Системи за централизирано кулинарно производство19.401
515 Специализирани видове хранене19.391

Страница 22 от 33

Общо: 1601

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив