Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
514 Екскурзионна дейност и анимация19.381
513 Винен туризъм19.371
512 Технологично проектиране на хотел-ресторантски комплекси19.36 М1
511 Маркетингови проучвания в туризма и храненето19.35 М1
510 Групов проект/самостоятелно изследване/по избираеми направления19.34 М1
509 Актуални проблеми в храненето и туризма19.331
507 Управление на качеството в храненето и туризма19.31 М1
506 Създаване на нов продукт в храненето и туризма19.30 М1
505 Туристически ресурси в България19.291
504 Хранене и социалнозначими заболявания19.281
503 Хранене и диететика19.271
502 Инстлации в хотела и ресторанта19.261
501 Екология в туризма19.251
500 Специализирани видове туризъм19.241
499 Планиране на кетърингово събитие19.231
498 Диетично хранене19.221
497 Национални особености в храненето19.211
496 Хладилно и търговско обзавеждане19.201
495 Сензорен анализ19.191
494 Екология и устойчиво развитие в туризма19.181
493 Технологичен дизайн19.171
492 Хотелиерство19.161
491 Ресторантьорство19.151
490 Технологично обзавеждане в храненето и туризма19.141
489 Туристически ресурси19.131
488 География на туризма19.121
487 Управление на туризма19.111
486 Технология на продукцията за обществено хранене19.101
485 Туроператорска, агентска и транспортна дейност19.091
484 Туристически информационни центрове19.081
483 Маркетинг и реклама в туризма19.071
482 Основи на кулинарната технология19.061
481 Хигиена на храненето19.051
480 Стокознание на храни и напитки19.041
479 Организация и управление на бара19.031
478 Въведение в туризма19.021
477 Технология на кулинарната продукция19.011
476 Разделяне и анализ на биологично- активни компоненти в храните18.401
475 Безопансност на генетично модифицирани храни18.391
474 Микробиологична безопасност на храните18.381
473 Основи на биотехнологичните производства18.371
472 Автентичност на храните18.361
471 Научно изследователска работа със студенти18.351
470 Дипломен проект/работа18.341
469 Преддипломен стаж18.331
468 Учебна практика18.321
465 Технологично обзавеждане18.291
464 Хранителна биотехнология18.281
463 Клетъчна биология18.27 М1
462 Микробни популации и асоциации18.26 М1

Страница 23 от 33

Общо: 1601

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив