Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
2169 Организация и технология на централизирано кулинарно производство19.1201
2168 Системи и оборудване в централизираното кулинарно производство24.221
2167 Биохимия и микробиология на функционалните храни04.211
2166 Физични методи за анализ на храни02.281
2165 Нови видове захар и продукти от захарта15.451
2164 Микробиология, сензорен анализ и технологичен контрол в хлебопроизводството и сладкарството12.741
2163 Технология на зърносъхранението12.731
2162 Технология на зърнопреработването12.721
2161 Технология на зърнените продукти и макаронените изделия12.711
2157 Технология на нишестето15.421
2155 Технология на шоколадовите изделия15.441
2154 Технология на бяла зaхaр15.431
2153 Технология на захарта, захарните изделия и нишестето15.411
2152 Количествени методи в икономиката40.21д1
2151 Управление на качеството в хранителната индустрия10.721
2150 Проектиране на хладилници и хладилни съоръжения10.711
2149 БиологияPК R Ya 22011
2148 Проектиране в CAD среда26.601
2147 Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия12.701
2146 Технологии за опаковане28.1111
2145 Компютърни методи за анализ на процеси и обекти в ХВП28.1101
2144 Автоматични линии и комплекси за опаковане на хранителни продукти28.1091
2143 Енергийна ефективност на пневматични системи26.58м1
2142 Компоненти на мехатронни системи26.57м1
2141 Изкуствен интелект в роботиката26.56 м1
2140 Актуални проблеми и политика в храненето19.1181
2139 Микробиологичен контрол на хранителни и фармацевтични продукти18.561
2138 Технологичен проект18.551
2137 Анализ на фармецевтични продукти18.541
2136 Биофармацевтични производства18.531
2135 Стандартни модели за управление на качеството на храните09.641
2134 Функционални храни09.631
2133 Безопасност на храните в хладилната верига09.621
2132 Сензорен анализ и оценка на потребителските изисквания08.511
2131 Анализ и контрол на качеството на храните08.501
2130 Основи на храненето и диететиката08.491
2129 Химична и физична безопасност на храните08.481
2128 Технология на месните и рибните продукти08.471
2127 Бизнес комуникации и преговори20.501
2126 Възобновяеми източници на енергия27.681
2125 Преддипломен стаж/практика27.70
2124 Моделиране и симулиране на топло и масообменни процеси24.231
2123 Оптимизация на хранителните технологии15.401
2122 Химия и структура на въглехидратите15.391
2121 Специални малцове14.281
2120 Моделиране и прогнозиране на процеси във винопроизводството13.511
2119 Проект по технологично обзавеждане17.341
2118 Неконвенционални тютюневи изделия17.331
2117 Технология и дизайн на специалните производства в тютюневата промишленост17.321
2116 Изследователска работа17.311

Страница 3 от 33

Общо: 1601

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив