# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
2169 | Организация и технология на централизирано кулинарно производство | 19.120 | ![]() |
2168 | Системи и оборудване в централизираното кулинарно производство | 24.22 | ![]() |
2167 | Биохимия и микробиология на функционалните храни | 04.21 | ![]() |
2166 | Физични методи за анализ на храни | 02.28 | ![]() |
2165 | Нови видове захар и продукти от захарта | 15.45 | ![]() |
2164 | Микробиология, сензорен анализ и технологичен контрол в хлебопроизводството и сладкарството | 12.74 | ![]() |
2163 | Технология на зърносъхранението | 12.73 | ![]() |
2162 | Технология на зърнопреработването | 12.72 | ![]() |
2161 | Технология на зърнените продукти и макаронените изделия | 12.71 | ![]() |
2157 | Технология на нишестето | 15.42 | ![]() |
2155 | Технология на шоколадовите изделия | 15.44 | ![]() |
2154 | Технология на бяла зaхaр | 15.43 | ![]() |
2153 | Технология на захарта, захарните изделия и нишестето | 15.41 | ![]() |
2152 | Количествени методи в икономиката | 40.21д | ![]() |
2151 | Управление на качеството в хранителната индустрия | 10.72 | ![]() |
2150 | Проектиране на хладилници и хладилни съоръжения | 10.71 | ![]() |
2149 | Биология | PК R Ya 2201 | ![]() |
2148 | Проектиране в CAD среда | 26.60 | ![]() |
2147 | Технология на хляба, хлебните и сладкарските изделия | 12.70 | ![]() |
2146 | Технологии за опаковане | 28.111 | ![]() |
2145 | Компютърни методи за анализ на процеси и обекти в ХВП | 28.110 | ![]() |
2144 | Автоматични линии и комплекси за опаковане на хранителни продукти | 28.109 | ![]() |
2143 | Енергийна ефективност на пневматични системи | 26.58м | ![]() |
2142 | Компоненти на мехатронни системи | 26.57м | ![]() |
2141 | Изкуствен интелект в роботиката | 26.56 м | ![]() |
2140 | Актуални проблеми и политика в храненето | 19.118 | ![]() |
2139 | Микробиологичен контрол на хранителни и фармацевтични продукти | 18.56 | ![]() |
2138 | Технологичен проект | 18.55 | ![]() |
2137 | Анализ на фармецевтични продукти | 18.54 | ![]() |
2136 | Биофармацевтични производства | 18.53 | ![]() |
2135 | Стандартни модели за управление на качеството на храните | 09.64 | ![]() |
2134 | Функционални храни | 09.63 | ![]() |
2133 | Безопасност на храните в хладилната верига | 09.62 | ![]() |
2132 | Сензорен анализ и оценка на потребителските изисквания | 08.51 | ![]() |
2131 | Анализ и контрол на качеството на храните | 08.50 | ![]() |
2130 | Основи на храненето и диететиката | 08.49 | ![]() |
2129 | Химична и физична безопасност на храните | 08.48 | ![]() |
2128 | Технология на месните и рибните продукти | 08.47 | ![]() |
2127 | Бизнес комуникации и преговори | 20.50 | ![]() |
2126 | Възобновяеми източници на енергия | 27.68 | ![]() |
2125 | Преддипломен стаж/практика | 27.70 | ![]() |
2124 | Моделиране и симулиране на топло и масообменни процеси | 24.23 | ![]() |
2123 | Оптимизация на хранителните технологии | 15.40 | ![]() |
2122 | Химия и структура на въглехидратите | 15.39 | ![]() |
2121 | Специални малцове | 14.28 | ![]() |
2120 | Моделиране и прогнозиране на процеси във винопроизводството | 13.51 | ![]() |
2119 | Проект по технологично обзавеждане | 17.34 | ![]() |
2118 | Неконвенционални тютюневи изделия | 17.33 | ![]() |
2117 | Технология и дизайн на специалните производства в тютюневата промишленост | 17.32 | ![]() |
2116 | Изследователска работа | 17.31 | ![]() |
Страница 3 от 33 Общо: 1601 |