# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
75 | Дипломен проект /работа/ | 05.16 | ![]() |
76 | Учебна практика | 05.17 | ![]() |
1809 | Микробиологичен анализ и контрол на захарта и захарните изделия | 05.18 | ![]() |
78 | Функционални храни и здравословно хранене | 05.19 | ![]() |
79 | Технология на пробиотици, пребиотици и симбиотици | 05.20 | ![]() |
1700 | Хранителна микробиология и контрол | 05.21 | ![]() |
81 | Функционални хранителни добавки | 05.22 | ![]() |
1701 | Органична химия и микробиология | 05.23 | ![]() |
83 | Безопасност на храните и хранително законодателство | 05.24 | ![]() |
84 | Пробиотични функционални храни и напитки | 05.25 | ![]() |
85 | Микробиологичен анализ и контрол на функционални храни | 05.26 | ![]() |
1702 | Микробиологичен анализ на храни | 05.27 | ![]() |
87 | Преддипломен стаж | 05.28 | ![]() |
1614 | Научно-изследователска работа със студенти | 05.29 | ![]() |
1615 | Индивидуална работа с преподаватели | 05.30 | ![]() |
1880 | Вирусология | 05.31 | ![]() |
1881 | Метаболомика и аквафотомика | 05.32 | ![]() |
1953 | Генетика и селекция на микроорганизмите | 05.33 | ![]() |
1954 | Изследователска работа | 05.34 | ![]() |
2054 | Основи на взаимодействието на хранителните продукти с опаковки | 05.35 | ![]() |
88 | Методически основи на научните изследвания | 05.40 Д | ![]() |
89 | Охрана на труда | 06.01 | ![]() |
90 | Промишлени сгради | 06.02 | ![]() |
91 | Екология и опазване на околната среда | 06.03 | ![]() |
92 | Екология | 06.04 | ![]() |
93 | Добавки за хранителни и вкусови продукти | 06.05 | ![]() |
94 | Промишлен дизайн | 06.06 | ![]() |
95 | Инженерна екология | 06.07 | ![]() |
96 | Техническа безопасност | 06.08 | ![]() |
97 | Хигиена и безопасност на храните | 06.09 | ![]() |
98 | Екологично законодателство | 06.10 М | ![]() |
99 | Контрол и пречистване на водите от производствата на хранително вкусовата промишленост | 06.11 М | ![]() |
100 | Преработка на твърди отпадъци от хранително вкусовата промишленост | 06.12 М | ![]() |
101 | Токсикология на храните | 06.13 М | ![]() |
102 | Хранителни добавки | 06.14 | ![]() |
103 | Безопасност на храните | 06.15 | ![]() |
104 | Технология на храните от растителен произход | 06.16 | ![]() |
105 | Безопасни условия на труд и управление на риска | 06.17 | ![]() |
106 | Контрол и пречистване на въздуха от производствата на хранително вкусовата промишленост | 06.18 М | ![]() |
107 | Инвестиционно проектиране | 06.19 М | ![]() |
108 | Опазване на околната среда | 06.20 | ![]() |
109 | Безопасност на производствената среда | 06.21 | ![]() |
110 | Екология в кетъринга | 06.22 | ![]() |
111 | Хигиенен дизайн на технологичното обзавеждане | 06.23 | ![]() |
112 | Екологичен мениджмънт | 06.24 | ![]() |
113 | Добавки в продуктите от животински произход | 06.25 | ![]() |
114 | Методи за очистване на води в хранителната индустрия | 06.26 | ![]() |
115 | Диагностика на екологичната сигурност | 06.27 | ![]() |
116 | Екологичен мониторинг | 06.28 | ![]() |
117 | Промишлено проектиране на хранително-вкусови предприятия | 06.29 | ![]() |
Страница 3 от 32 Общо: 1574 |