# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
105 | Безопасни условия на труд и управление на риска | 06.17 | ![]() |
106 | Контрол и пречистване на въздуха от производствата на хранително вкусовата промишленост | 06.18 М | ![]() |
107 | Инвестиционно проектиране | 06.19 М | ![]() |
108 | Опазване на околната среда | 06.20 | ![]() |
109 | Безопасност на производствената среда | 06.21 | ![]() |
110 | Екология в кетъринга | 06.22 | ![]() |
111 | Хигиенен дизайн на технологичното обзавеждане | 06.23 | ![]() |
112 | Екологичен мениджмънт | 06.24 | ![]() |
113 | Добавки в продуктите от животински произход | 06.25 | ![]() |
114 | Методи за очистване на води в хранителната индустрия | 06.26 | ![]() |
115 | Диагностика на екологичната сигурност | 06.27 | ![]() |
116 | Екологичен мониторинг | 06.28 | ![]() |
117 | Промишлено проектиране на хранително-вкусови предприятия | 06.29 | ![]() |
118 | Екология на производствените сгради и комплекси | 06.30 | ![]() |
119 | Технологични съоръжения за очистване на води в хранителната индустрия | 06.31 | ![]() |
120 | Курсов проект по очистване на води | 06.32 | ![]() |
121 | Оценка на въздействието върху околната среда и екологичен одит в хранителната индустрия | 06.33 | ![]() |
122 | Основи на екологичния мениджмънт | 06.34 | ![]() |
123 | Управление и оползотворяване на отпадъците в хранителната индустрия | 06.35 | ![]() |
124 | Екологично законодателство и норми | 06.36 | ![]() |
125 | Нирс | 06.37 | ![]() |
126 | Основи на проектирането на промишлени сгради | 06.38 | ![]() |
127 | Техника за биопроизводства и очистване | 06.39 | ![]() |
128 | Сградна архитектура | 06.40 М | ![]() |
129 | Учебна практика | 06.41 | ![]() |
130 | Преддипломен стаж | 06.42 | ![]() |
131 | Дипломен проект/работа | 06.43 | ![]() |
132 | Техника за очистване | 06.44 | ![]() |
134 | Немски език | 07.02 | ![]() |
135 | Френски език | 07.03 | ![]() |
136 | Руски език | 07.04 | ![]() |
137 | Английски език – I | 07.06 | ![]() |
138 | Немски език – I | 07.07 | ![]() |
139 | Френски език - I | 07.08 | ![]() |
140 | Руски език - I | 07.09 | ![]() |
141 | Английски език – II | 07.12 | ![]() |
142 | Немски език – II | 07.13 | ![]() |
143 | Френски език - II | 07.14 | ![]() |
144 | Руски език - II | 07.15 | ![]() |
145 | Български език | 07.16 | ![]() |
146 | Английски език - факултативен | 07.17 | ![]() |
147 | Умения за комуникативност | 71.18 | ![]() |
148 | Бизнес английски | 07.19 | ![]() |
149 | Бизнес френски | 71.20 | ![]() |
150 | Английски език – III | 07.21 | ![]() |
151 | Немски език – III | 07.22 | ![]() |
152 | Френски език - III | 07.23 | ![]() |
153 | Руски език - III | 07.24 | ![]() |
154 | Чужд език | 07.30 Д | ![]() |
155 | Технология на месодобива | 08.01 | ![]() |
Страница 3 от 33 Общо: 1601 |