Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
2016 Технология на стерилизираните и сушените продукти10.551
2015 Законодателство и контрол в хранителната верига10.541
2014 Хладилна логистика10.531
2013 Изследователска работа09.561
2012 Технологично обзавеждане в млечната промишленост09.551
2011 Системи за самоконтрол при производството на храни09.541
2010 Технология на млечно-киселите продукти09.191
2009 Технология на месото и месните продукти08.391
2008 Технология за преработка на плодове и зеленчуци10.621
2007 Консервиране и хладилна обработка на храните10.611
2006 Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла15.351
2005 Изследователска работа15.341
2004 Микробиологичен анализ и контрол на захарта и захарните изделия15.331
2003 Технология на нишестените хидролизати15.321
2002 Развитие на техниката за въглехидратни продукти15.311
2001 Технологично обзавеждане на предприятията за производство на шоколадови и захарни изделия15.301
2000 Суровинознание на продуктите от животински произход08.381
1999 Индивидуална работа с преподаватели06.451
1998 Специализиран френски език07.03.031
1997 Специализиран немски език07.02.031
1996 Специализиран руски език07.04.031
1995 Специализиран английски език07.01.031
1994 Организация на мероприятия и събития19.1161
1993 Специализиран превод и терминообразуване в туризма07.351
1992 Нормативно-правна уредба в туризма и фирмено право19.1151
1991 Организация и управление на хотелиерството19.1141
1990 Организация и управление на ресторантьорството19.1131
1989 Организация на столовото и болнично диетично хранене19.1121
1988 Маркетинг и реклама в храненето и туризма19.1111
1987 Технология на продуктите от плодове и зеленчуци10.521
1986 Сензорен анализ на храни и напитки19.1101
1985 Индустриални управляващи и мрежови технологии26.591
1984 Електро-пневматични системи26.451
1983 Учебна практика по индустриална управляваща техника26.441
1982 Специализиран английски език07.01.021
1981 Специализиран руски език - II07.15.011
1980 Специализиран френски език - II07.14.011
1979 Специализиран немски език – II07.13.011
1978 Специализиран английски език – II07.12.011
1977 Специализиран руски език - I07.09.011
1976 Специализиран френски език - I07.08.011
1975 Специализиран немски език – I07.07.011
1974 Специализиран английски език – I07.06.011
1973 Суровинознание на млякото09.051
1972 Технология на млечните продукти09.131
1971 Изследователска работа08.371
1970 Технология на продуктите от месо, риба и яйца08.361
1969 Суровинознание на месото и рибата08.351
1968 Екология, устойчиво развитие и безопасност в туризма19.1091
1967 Тематични туристически паркове19.1081

Страница 4 от 31

Общо: 1502

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив