Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
2088 Инженерна реология и процесно структуриране на хранителни системи12.681
2087 Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт12.671
2086 Аспирационни, пневмотранспортни системи и специално технологично обзавеждане12.661
2085 Специални технологии в производството на зърнени храни и фуражи12.651
2084 Специални технологии в зърносъхранението и зърнопреработването12.641
2083 Структурен инженеринг на хранителни продукти с програмируеми свойства12.611
2082 Управление на проекти11.911
2081 Бизнес предприемачество11.901
2080 Технологично проектиране на предприятията за плодове и зеленчуци10.701
2079 Създаване на нов хранителен продукт10.691
2078 Мониторинг и контрол в хладилната верига10.681
2077 Управление на безопасността при преработка на плодове и зеленчуци10.671
2076 Добри практики при преработка на плодове и зеленчуци10.661
2075 Теоретични основи на методите за консервиране на храни10.651
2074 Иновации в хладилната технология на храните10.641
2073 Технологично проектиране09.611
2072 Сензорен анализ на млечни продукти09.601
2071 Технологичен контрол при производството на млечни продукти09.591
2070 Стартерни култури за млечни продукти09.581
2069 Иновации в технологията и техниката при производство на млечни продукти09.571
2068 Технологичен проект08.461
2067 Технология на нетрадиционните месни , пчелни продукти и аквакултури08.451
2066 Иновации в техниката в месната и рибната промишленост08.441
2065 Методи за анализ на месни и рибни продукти08.431
2064 Съвременни технологии в месната и рибната промишленост08.421
2063 Функционални месни и рибни продукти08.411
2062 Управление на качеството на месни и рибни продукти08.401
2061 Екологосъобразна преработка на храни06.661
2060 Методи и съоръжения за очистване и контрол на въздуха в хранителната индустрия06.651
2059 Методи и съоръжения за очистване и контрол на води в хранителната индустрия06.641
2058 Екологичен контрол при производство на храните06.631
2057 Третиране на отпадъци от хранителната индустрия06.621
2056 Технологичен проект06.611
2055 Екологичен мониторинг и контрол06.601
2054 Основи на взаимодействието на хранителните продукти с опаковки05.351
2053 Хемометрия и статистика в анализа на храни02.271
2052 Проект по структури от данни и приложни алгоритми30.691
2051 Алгоритми за обучение и самообучение в компютърни системи30.681
2050 Компютърни методи за интелигентен анализ30.671
2049 Газови съоръжения и системи27.331
2048 Интернет - технологии и бизнес мрежи30.651
2047 Интеграция на хранителни и компютърни технологии30.661
2046 Компютърно проектиране23.461
2045 Информационна сигурност в интернет23.451
2044 Графични системи за технологично проектиране23.441
2043 Моделиране на бизнес процеси23.431
2042 Информационна техника и технологии23.421
2041 Информационни технологии и системи за управление23.411
2040 Инженеринг11.891
2039 Суровинознание на продуктите от растителен произход10.631

Страница 4 от 32

Общо: 1574

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив