Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
2115 Сензорен анализ на ароматно-вкусови продукти17.301
2114 Специализиран сензорен анализ17.291
2113 Технология и дизайн на тютюневите изделия II част17.281
2112 Технология и дизайн на тютюневите изделия I част17.271
2111 Технологично обзавеждане на промишлената преработка на тютюна17.261
2110 Нормативна рамка на производството и търговията на тютюн и тютюневи изделия17.251
2109 Алтернативна използваемост на тютюна17.241
2108 Системи за транспорт и сушене на тютюна17.121
2107 Технология на тютюна и тютюневите изделия17.111
2106 Проект по технологично обзавеждане16.391
2105 Натурална козметика16.381
2104 Изследователска работа16.371
2103 Суровинознание на ароматно-вкусовите производства15.501
2102 Арома и фито-продукти16.351
2101 Суровинознание на растителни и етерични масла16.341
2100 Технология на маслата, парфюмерията и козметиката16.331
2099 Дизайн и анализ на липидни продукти16.321
2098 Технологичен проект15.381
2097 Функционални захарни изделия15.371
2096 Механизация на производствените процеси и проектиране15.361
2095 Бутилираща техника14.271
2094 Технологичен проект14.261
2093 Специални пива14.251
2092 Водоподготовка при производството на напитки14.241
2091 Топлинни процеси в технологията на дестилатните високоалкохолни напитки13.501
2090 Масообменни и топлообменни процеси в технологията на спирта и отпадните продукти13.491
2089 Технологично проектиране12.691
2088 Инженерна реология и процесно структуриране на хранителни системи12.681
2087 Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт12.671
2086 Аспирационни, пневмотранспортни системи и специално технологично обзавеждане12.661
2085 Специални технологии в производството на зърнени храни и фуражи12.651
2084 Специални технологии в зърносъхранението и зърнопреработването12.641
2083 Структурен инженеринг на хранителни продукти с програмируеми свойства12.611
2082 Управление на проекти11.911
2081 Бизнес предприемачество11.901
2080 Технологично проектиране на предприятията за плодове и зеленчуци10.701
2079 Създаване на нов хранителен продукт10.691
2078 Мониторинг и контрол в хладилната верига10.681
2077 Управление на безопасността при преработка на плодове и зеленчуци10.671
2076 Добри практики при преработка на плодове и зеленчуци10.661
2075 Теоретични основи на методите за консервиране на храни10.651
2074 Иновации в хладилната технология на храните10.641
2073 Технологично проектиране09.611
2072 Сензорен анализ на млечни продукти09.601
2071 Технологичен контрол при производството на млечни продукти09.591
2070 Стартерни култури за млечни продукти09.581
2069 Иновации в технологията и техниката при производство на млечни продукти09.571
2068 Технологичен проект08.461
2067 Технология на нетрадиционните месни , пчелни продукти и аквакултури08.451
2066 Иновации в техниката в месната и рибната промишленост08.441

Страница 4 от 33

Общо: 1601

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив