# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
2115 | Сензорен анализ на ароматно-вкусови продукти | 17.30 | ![]() |
2114 | Специализиран сензорен анализ | 17.29 | ![]() |
2113 | Технология и дизайн на тютюневите изделия II част | 17.28 | ![]() |
2112 | Технология и дизайн на тютюневите изделия I част | 17.27 | ![]() |
2111 | Технологично обзавеждане на промишлената преработка на тютюна | 17.26 | ![]() |
2110 | Нормативна рамка на производството и търговията на тютюн и тютюневи изделия | 17.25 | ![]() |
2109 | Алтернативна използваемост на тютюна | 17.24 | ![]() |
2108 | Системи за транспорт и сушене на тютюна | 17.12 | ![]() |
2107 | Технология на тютюна и тютюневите изделия | 17.11 | ![]() |
2106 | Проект по технологично обзавеждане | 16.39 | ![]() |
2105 | Натурална козметика | 16.38 | ![]() |
2104 | Изследователска работа | 16.37 | ![]() |
2103 | Суровинознание на ароматно-вкусовите производства | 15.50 | ![]() |
2102 | Арома и фито-продукти | 16.35 | ![]() |
2101 | Суровинознание на растителни и етерични масла | 16.34 | ![]() |
2100 | Технология на маслата, парфюмерията и козметиката | 16.33 | ![]() |
2099 | Дизайн и анализ на липидни продукти | 16.32 | ![]() |
2098 | Технологичен проект | 15.38 | ![]() |
2097 | Функционални захарни изделия | 15.37 | ![]() |
2096 | Механизация на производствените процеси и проектиране | 15.36 | ![]() |
2095 | Бутилираща техника | 14.27 | ![]() |
2094 | Технологичен проект | 14.26 | ![]() |
2093 | Специални пива | 14.25 | ![]() |
2092 | Водоподготовка при производството на напитки | 14.24 | ![]() |
2091 | Топлинни процеси в технологията на дестилатните високоалкохолни напитки | 13.50 | ![]() |
2090 | Масообменни и топлообменни процеси в технологията на спирта и отпадните продукти | 13.49 | ![]() |
2089 | Технологично проектиране | 12.69 | ![]() |
2088 | Инженерна реология и процесно структуриране на хранителни системи | 12.68 | ![]() |
2087 | Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт | 12.67 | ![]() |
2086 | Аспирационни, пневмотранспортни системи и специално технологично обзавеждане | 12.66 | ![]() |
2085 | Специални технологии в производството на зърнени храни и фуражи | 12.65 | ![]() |
2084 | Специални технологии в зърносъхранението и зърнопреработването | 12.64 | ![]() |
2083 | Структурен инженеринг на хранителни продукти с програмируеми свойства | 12.61 | ![]() |
2082 | Управление на проекти | 11.91 | ![]() |
2081 | Бизнес предприемачество | 11.90 | ![]() |
2080 | Технологично проектиране на предприятията за плодове и зеленчуци | 10.70 | ![]() |
2079 | Създаване на нов хранителен продукт | 10.69 | ![]() |
2078 | Мониторинг и контрол в хладилната верига | 10.68 | ![]() |
2077 | Управление на безопасността при преработка на плодове и зеленчуци | 10.67 | ![]() |
2076 | Добри практики при преработка на плодове и зеленчуци | 10.66 | ![]() |
2075 | Теоретични основи на методите за консервиране на храни | 10.65 | ![]() |
2074 | Иновации в хладилната технология на храните | 10.64 | ![]() |
2073 | Технологично проектиране | 09.61 | ![]() |
2072 | Сензорен анализ на млечни продукти | 09.60 | ![]() |
2071 | Технологичен контрол при производството на млечни продукти | 09.59 | ![]() |
2070 | Стартерни култури за млечни продукти | 09.58 | ![]() |
2069 | Иновации в технологията и техниката при производство на млечни продукти | 09.57 | ![]() |
2068 | Технологичен проект | 08.46 | ![]() |
2067 | Технология на нетрадиционните месни , пчелни продукти и аквакултури | 08.45 | ![]() |
2066 | Иновации в техниката в месната и рибната промишленост | 08.44 | ![]() |
Страница 4 от 33 Общо: 1601 |