# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
156 | Технология на рибата и рибните продукти | 08.02 | ![]() |
157 | Технология на птичето месо и яйцата | 08.03 | ![]() |
158 | Технология на месните продукти | 08.04 | ![]() |
159 | Микробиология на месото и рибата | 08.05 | ![]() |
160 | Технологично обзавеждане в месната и рибната промишленост | 08.06 | ![]() |
161 | Технология на храните | 08.07 | ![]() |
162 | Технология на храните от животински произход | 08.08 | ![]() |
163 | Развитие на техниката в месната и рибната промишленост | 08.09 М | ![]() |
164 | Микроструктура на месни и рибни продукти | 08.10 М | ![]() |
165 | Качество и безопасност на месни и рибни продукти | 08.11 М | ![]() |
166 | Развитие на технологиите в месната и рибната промишленост | 08.12 М | ![]() |
167 | Технология на специалните месни и рибни продукти | 08.13 М | ![]() |
168 | Учебна практика | 08.14 | ![]() |
169 | Преддипломен стаж | 08.15 | ![]() |
170 | Държавен изпит/ Дипломен проект/работа | 08.16 | ![]() |
171 | Научно изследователска работа със студенти | 08.17 | ![]() |
172 | Технологичен проект в месната и рибната промишленост | 08.18 | ![]() |
173 | Основи на храненето | 08.21 | ![]() |
174 | Суровинознание в месната и рибната промишленост | 08.20 М | ![]() |
175 | Технология на месото, месните продукти и яйцата | 08.22 | ![]() |
176 | Функционални млечни и месни продукти | 08.24 | ![]() |
177 | Биохимични и микроструктурни анализи | 08.25 | ![]() |
178 | Безопасност на продуктите от животински произход по хладилната верига | 08.26 | ![]() |
179 | Химична безопасност на продуктите от животински произход | 08.27 | ![]() |
180 | Системи за управление на безопасността на продуктите от животински произход | 08.28 | ![]() |
181 | Одит на системи за управление на качеството и безопасността на животинските продукти | 08.29 | ![]() |
182 | Системи за управление на безопасността на храните | 08.30 | ![]() |
183 | Одит на системи за управление на качеството и безопасността на храните | 08.31 | ![]() |
184 | Технология на хранителните продукти от животински произход | 08.32 | ![]() |
185 | Функционални храни от животински произход | 08.33 | ![]() |
186 | Технология на млякото и млечнокиселите продукти | 09.01 | ![]() |
187 | Микробиология на млякото и млечните продукти | 09.02 | ![]() |
188 | Технологично обзавеждане в млечната промишленост - I част | 09.03 | ![]() |
189 | Технология на маслото и млечните консерви | 09.04 | ![]() |
191 | Технология на сиренето | 09.06 | ![]() |
192 | Безопасност и качество на млечните продукти | 09.07 | ![]() |
193 | Развитие на технологиите в млечната промишленост | 09.08 М | ![]() |
194 | Технологично обзавеждане в млечната промишленост - II част | 09.09 | ![]() |
195 | Развитие на техниката в мечната промишленост | 09.10 М | ![]() |
196 | Химия и технология на млечните протеини | 09.11 М | ![]() |
197 | Технология на специалните млечни продукти | 09.12 | ![]() |
199 | Технологичен проект в млечната промишленост | 09.14 | ![]() |
200 | Учебна практика | 09.15 | ![]() |
201 | Преддипломен стаж | 09.16 | ![]() |
202 | Дипломен проект/работа | 09.17 | ![]() |
203 | Научно изследователска работа със студенти | 09.18 | ![]() |
204 | Патентно дело и хранително законодателство | 10.42 | ![]() |
205 | Теоретични основи на сиренарството | 09.20 | ![]() |
206 | Физикохимия на млякото | 09.21 | ![]() |
207 | Технология на млякото и млечните продукти | 09.22 | ![]() |
Страница 4 от 33 Общо: 1601 |