# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
118 | Екология на производствените сгради и комплекси | 06.30 | ![]() |
119 | Технологични съоръжения за очистване на води в хранителната индустрия | 06.31 | ![]() |
120 | Курсов проект по очистване на води | 06.32 | ![]() |
121 | Оценка на въздействието върху околната среда и екологичен одит в хранителната индустрия | 06.33 | ![]() |
122 | Основи на екологичния мениджмънт | 06.34 | ![]() |
123 | Управление и оползотворяване на отпадъците в хранителната индустрия | 06.35 | ![]() |
124 | Екологично законодателство и норми | 06.36 | ![]() |
125 | Нирс | 06.37 | ![]() |
126 | Основи на проектирането на промишлени сгради | 06.38 | ![]() |
127 | Техника за биопроизводства и очистване | 06.39 | ![]() |
128 | Сградна архитектура | 06.40 М | ![]() |
129 | Учебна практика | 06.41 | ![]() |
130 | Преддипломен стаж | 06.42 | ![]() |
131 | Дипломен проект/работа | 06.43 | ![]() |
132 | Техника за очистване | 06.44 | ![]() |
1999 | Индивидуална работа с преподаватели | 06.45 | ![]() |
1620 | Курсов проект - изготвяне на ОВОС в в хранително-вкусовата промишленост | 06.46 | ![]() |
1652 | Хранителна екология | 06.47 | ![]() |
1654 | Индустриална екология | 06.48 | ![]() |
1659 | Мениджмънт на безопасността в индустриалното предприятие | 06.49 | ![]() |
1728 | Технологии и техника за очистване на води в хранително-вкусовата промишленост | 06.50 | ![]() |
1872 | Екология на хранителната индустрия | 06.51 | ![]() |
1704 | Технологии и техника за очистване на въздух в хранително-вкусовата промишленост | 06.52 | ![]() |
1940 | Екология и охрана на труда | 06.53 | ![]() |
1941 | Контрол на качеството на водите в хранителната индустрия | 06.54 | ![]() |
1942 | Оползотворяване на отпадъците от хранителната индустрия | 06.55 | ![]() |
1943 | Управление и оползотворяване на отпадъците в хранителната индустрия | 06.56 | ![]() |
1944 | Методи за очистване на въздуха в хранителната индустрия | 06.57 | ![]() |
1945 | Технологични съоръжения за очистване на въздуха в хранителната индустрия | 06.58 | ![]() |
1946 | Експлоатация и контрол на пречиствателните съоръжения в хранителната индустрия | 06.59 | ![]() |
2055 | Екологичен мониторинг и контрол | 06.60 | ![]() |
2056 | Технологичен проект | 06.61 | ![]() |
2057 | Третиране на отпадъци от хранителната индустрия | 06.62 | ![]() |
2058 | Екологичен контрол при производство на храните | 06.63 | ![]() |
2059 | Методи и съоръжения за очистване и контрол на води в хранителната индустрия | 06.64 | ![]() |
2060 | Методи и съоръжения за очистване и контрол на въздуха в хранителната индустрия | 06.65 | ![]() |
2061 | Екологосъобразна преработка на храни | 06.66 | ![]() |
2211 | Оценка на въздействието върху околната среда | 06.70 | ![]() |
2242 | Изследователска работа | 06.71 | ![]() |
15 | Английски език | 07.01 | ![]() |
1891 | Специализиран английски език | 07.01.01 | ![]() |
1982 | Специализиран английски език | 07.01.02 | ![]() |
1995 | Специализиран английски език | 07.01.03 | ![]() |
134 | Немски език | 07.02 | ![]() |
1926 | Специализиран немски език | 07.02.01 | ![]() |
1997 | Специализиран немски език | 07.02.03 | ![]() |
135 | Френски език | 07.03 | ![]() |
1927 | Специализиран френски език | 07.03.01 | ![]() |
1998 | Специализиран френски език | 07.03.03 | ![]() |
136 | Руски език | 07.04 | ![]() |
Страница 4 от 32 Общо: 1574 |