# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
2088 | Инженерна реология и процесно структуриране на хранителни системи | 12.68 | ![]() |
2087 | Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт | 12.67 | ![]() |
2086 | Аспирационни, пневмотранспортни системи и специално технологично обзавеждане | 12.66 | ![]() |
2085 | Специални технологии в производството на зърнени храни и фуражи | 12.65 | ![]() |
2084 | Специални технологии в зърносъхранението и зърнопреработването | 12.64 | ![]() |
2083 | Структурен инженеринг на хранителни продукти с програмируеми свойства | 12.61 | ![]() |
2082 | Управление на проекти | 11.91 | ![]() |
2081 | Бизнес предприемачество | 11.90 | ![]() |
2080 | Технологично проектиране на предприятията за плодове и зеленчуци | 10.70 | ![]() |
2079 | Създаване на нов хранителен продукт | 10.69 | ![]() |
2078 | Мониторинг и контрол в хладилната верига | 10.68 | ![]() |
2077 | Управление на безопасността при преработка на плодове и зеленчуци | 10.67 | ![]() |
2076 | Добри практики при преработка на плодове и зеленчуци | 10.66 | ![]() |
2075 | Теоретични основи на методите за консервиране на храни | 10.65 | ![]() |
2074 | Иновации в хладилната технология на храните | 10.64 | ![]() |
2073 | Технологично проектиране | 09.61 | ![]() |
2072 | Сензорен анализ на млечни продукти | 09.60 | ![]() |
2071 | Технологичен контрол при производството на млечни продукти | 09.59 | ![]() |
2070 | Стартерни култури за млечни продукти | 09.58 | ![]() |
2069 | Иновации в технологията и техниката при производство на млечни продукти | 09.57 | ![]() |
2068 | Технологичен проект | 08.46 | ![]() |
2067 | Технология на нетрадиционните месни , пчелни продукти и аквакултури | 08.45 | ![]() |
2066 | Иновации в техниката в месната и рибната промишленост | 08.44 | ![]() |
2065 | Методи за анализ на месни и рибни продукти | 08.43 | ![]() |
2064 | Съвременни технологии в месната и рибната промишленост | 08.42 | ![]() |
2063 | Функционални месни и рибни продукти | 08.41 | ![]() |
2062 | Управление на качеството на месни и рибни продукти | 08.40 | ![]() |
2061 | Екологосъобразна преработка на храни | 06.66 | ![]() |
2060 | Методи и съоръжения за очистване и контрол на въздуха в хранителната индустрия | 06.65 | ![]() |
2059 | Методи и съоръжения за очистване и контрол на води в хранителната индустрия | 06.64 | ![]() |
2058 | Екологичен контрол при производство на храните | 06.63 | ![]() |
2057 | Третиране на отпадъци от хранителната индустрия | 06.62 | ![]() |
2056 | Технологичен проект | 06.61 | ![]() |
2055 | Екологичен мониторинг и контрол | 06.60 | ![]() |
2054 | Основи на взаимодействието на хранителните продукти с опаковки | 05.35 | ![]() |
2053 | Хемометрия и статистика в анализа на храни | 02.27 | ![]() |
2052 | Проект по структури от данни и приложни алгоритми | 30.69 | ![]() |
2051 | Алгоритми за обучение и самообучение в компютърни системи | 30.68 | ![]() |
2050 | Компютърни методи за интелигентен анализ | 30.67 | ![]() |
2049 | Газови съоръжения и системи | 27.33 | ![]() |
2048 | Интернет - технологии и бизнес мрежи | 30.65 | ![]() |
2047 | Интеграция на хранителни и компютърни технологии | 30.66 | ![]() |
2046 | Компютърно проектиране | 23.46 | ![]() |
2045 | Информационна сигурност в интернет | 23.45 | ![]() |
2044 | Графични системи за технологично проектиране | 23.44 | ![]() |
2043 | Моделиране на бизнес процеси | 23.43 | ![]() |
2042 | Информационна техника и технологии | 23.42 | ![]() |
2041 | Информационни технологии и системи за управление | 23.41 | ![]() |
2040 | Инженеринг | 11.89 | ![]() |
2039 | Суровинознание на продуктите от растителен произход | 10.63 | ![]() |
Страница 4 от 32 Общо: 1574 |