# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
2038 | Инсталации в хранително-вкусовата и биотехнологична промишленост | 28.107 | ![]() |
2037 | Програмиране на машини и системи с ЦПУ | 28.106 | ![]() |
2036 | Законодателство в опаковането | 28.105 | ![]() |
2035 | Логистика | 28.104 | ![]() |
2034 | Машини и апарати в ХВП /по направления/ | 28.103 | ![]() |
2033 | Трибология | 28.102 | ![]() |
2032 | Задвижване на машини и апарати в ХВП | 28.108 | ![]() |
2031 | Структурен инженеринг и дизайн на храни | 12.63 | ![]() |
2030 | Изследователска работа | 12.62 | ![]() |
2029 | Технологично проектиране на кетърингови предприятия | 19.117 | ![]() |
2028 | Технология на хлебните изделия | 12.60 | ![]() |
2027 | Технология и дизайн на сладкарските изделия | 12.53 | ![]() |
2026 | Технология и дизайн на хляба | 12.52 | ![]() |
2025 | Управление на европейски проекти | 11.84 | ![]() |
2024 | Предприемачество и енергиен мениджмънт | 11.79 | ![]() |
2023 | Химия на хранителния вкус | 03.27 | ![]() |
2022 | Аналитични методи за контрол на химични контаминанти в храни | 02.26 | ![]() |
2021 | Изследователска работа | 10.60 | ![]() |
2020 | Хладилни машини и инсталации | 10.59 | ![]() |
2019 | Технология на соковете и концентрираните продукти | 10.58 | ![]() |
2018 | Технологично обзавеждане при преработката на плодове и зеленчуци | 10.57 | ![]() |
2017 | Хладилна технология на плодовете и зеленчуците | 10.56 | ![]() |
2016 | Технология на стерилизираните и сушените продукти | 10.55 | ![]() |
2015 | Законодателство и контрол в хранителната верига | 10.54 | ![]() |
2014 | Хладилна логистика | 10.53 | ![]() |
2013 | Изследователска работа | 09.56 | ![]() |
2012 | Технологично обзавеждане в млечната промишленост | 09.55 | ![]() |
2011 | Системи за самоконтрол при производството на храни | 09.54 | ![]() |
2010 | Технология на млечно-киселите продукти | 09.19 | ![]() |
2009 | Технология на месото и месните продукти | 08.39 | ![]() |
2008 | Технология за преработка на плодове и зеленчуци | 10.62 | ![]() |
2007 | Консервиране и хладилна обработка на храните | 10.61 | ![]() |
2006 | Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла | 15.35 | ![]() |
2005 | Изследователска работа | 15.34 | ![]() |
2004 | Микробиологичен анализ и контрол на захарта и захарните изделия | 15.33 | ![]() |
2003 | Технология на нишестените хидролизати | 15.32 | ![]() |
2002 | Развитие на техниката за въглехидратни продукти | 15.31 | ![]() |
2001 | Технологично обзавеждане на предприятията за производство на шоколадови и захарни изделия | 15.30 | ![]() |
2000 | Суровинознание на продуктите от животински произход | 08.38 | ![]() |
1999 | Индивидуална работа с преподаватели | 06.45 | ![]() |
1998 | Специализиран френски език | 07.03.03 | ![]() |
1997 | Специализиран немски език | 07.02.03 | ![]() |
1996 | Специализиран руски език | 07.04.03 | ![]() |
1995 | Специализиран английски език | 07.01.03 | ![]() |
1994 | Организация на мероприятия и събития | 19.116 | ![]() |
1993 | Специализиран превод и терминообразуване в туризма | 07.35 | ![]() |
1992 | Нормативно-правна уредба в туризма и фирмено право | 19.115 | ![]() |
1991 | Организация и управление на хотелиерството | 19.114 | ![]() |
1990 | Организация и управление на ресторантьорството | 19.113 | ![]() |
1989 | Организация на столовото и болнично диетично хранене | 19.112 | ![]() |
Страница 5 от 32 Общо: 1574 |