Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
2038 Инсталации в хранително-вкусовата и биотехнологична промишленост28.1071
2037 Програмиране на машини и системи с ЦПУ28.1061
2036 Законодателство в опаковането28.1051
2035 Логистика28.1041
2034 Машини и апарати в ХВП /по направления/28.1031
2033 Трибология28.1021
2032 Задвижване на машини и апарати в ХВП28.1081
2031 Структурен инженеринг и дизайн на храни12.631
2030 Изследователска работа12.621
2029 Технологично проектиране на кетърингови предприятия19.1171
2028 Технология на хлебните изделия12.601
2027 Технология и дизайн на сладкарските изделия12.531
2026 Технология и дизайн на хляба12.521
2025 Управление на европейски проекти11.841
2024 Предприемачество и енергиен мениджмънт11.791
2023 Химия на хранителния вкус03.271
2022 Аналитични методи за контрол на химични контаминанти в храни02.261
2021 Изследователска работа10.601
2020 Хладилни машини и инсталации10.591
2019 Технология на соковете и концентрираните продукти10.581
2018 Технологично обзавеждане при преработката на плодове и зеленчуци10.571
2017 Хладилна технология на плодовете и зеленчуците10.56
2016 Технология на стерилизираните и сушените продукти10.551
2015 Законодателство и контрол в хранителната верига10.541
2014 Хладилна логистика10.531
2013 Изследователска работа09.561
2012 Технологично обзавеждане в млечната промишленост09.551
2011 Системи за самоконтрол при производството на храни09.541
2010 Технология на млечно-киселите продукти09.191
2009 Технология на месото и месните продукти08.391
2008 Технология за преработка на плодове и зеленчуци10.621
2007 Консервиране и хладилна обработка на храните10.611
2006 Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла15.351
2005 Изследователска работа15.341
2004 Микробиологичен анализ и контрол на захарта и захарните изделия15.331
2003 Технология на нишестените хидролизати15.321
2002 Развитие на техниката за въглехидратни продукти15.311
2001 Технологично обзавеждане на предприятията за производство на шоколадови и захарни изделия15.301
2000 Суровинознание на продуктите от животински произход08.381
1999 Индивидуална работа с преподаватели06.451
1998 Специализиран френски език07.03.031
1997 Специализиран немски език07.02.031
1996 Специализиран руски език07.04.031
1995 Специализиран английски език07.01.031
1994 Организация на мероприятия и събития19.1161
1993 Специализиран превод и терминообразуване в туризма07.351
1992 Нормативно-правна уредба в туризма и фирмено право19.1151
1991 Организация и управление на хотелиерството19.1141
1990 Организация и управление на ресторантьорството19.1131
1989 Организация на столовото и болнично диетично хранене19.1121

Страница 5 от 32

Общо: 1574

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив