# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
2065 | Методи за анализ на месни и рибни продукти | 08.43 | ![]() |
2064 | Съвременни технологии в месната и рибната промишленост | 08.42 | ![]() |
2063 | Функционални месни и рибни продукти | 08.41 | ![]() |
2062 | Управление на качеството на месни и рибни продукти | 08.40 | ![]() |
2061 | Екологосъобразна преработка на храни | 06.66 | ![]() |
2060 | Методи и съоръжения за очистване и контрол на въздуха в хранителната индустрия | 06.65 | ![]() |
2059 | Методи и съоръжения за очистване и контрол на води в хранителната индустрия | 06.64 | ![]() |
2058 | Екологичен контрол при производство на храните | 06.63 | ![]() |
2057 | Третиране на отпадъци от хранителната индустрия | 06.62 | ![]() |
2056 | Технологичен проект | 06.61 | ![]() |
2055 | Екологичен мониторинг и контрол | 06.60 | ![]() |
2054 | Основи на взаимодействието на хранителните продукти с опаковки | 05.35 | ![]() |
2053 | Хемометрия и статистика в анализа на храни | 02.27 | ![]() |
2052 | Проект по структури от данни и приложни алгоритми | 30.69 | ![]() |
2051 | Алгоритми за обучение и самообучение в компютърни системи | 30.68 | ![]() |
2050 | Компютърни методи за интелигентен анализ | 30.67 | ![]() |
2049 | Газови съоръжения и системи | 27.33 | ![]() |
2048 | Интернет - технологии и бизнес мрежи | 30.65 | ![]() |
2047 | Интеграция на хранителни и компютърни технологии | 30.66 | ![]() |
2046 | Компютърно проектиране | 23.46 | ![]() |
2045 | Информационна сигурност в интернет | 23.45 | ![]() |
2044 | Графични системи за технологично проектиране | 23.44 | ![]() |
2043 | Моделиране на бизнес процеси | 23.43 | ![]() |
2042 | Информационна техника и технологии | 23.42 | ![]() |
2041 | Информационни технологии и системи за управление | 23.41 | ![]() |
2040 | Инженеринг | 11.89 | ![]() |
2039 | Суровинознание на продуктите от растителен произход | 10.63 | ![]() |
2038 | Инсталации в хранително-вкусовата и биотехнологична промишленост | 28.107 | ![]() |
2037 | Програмиране на машини и системи с ЦПУ | 28.106 | ![]() |
2036 | Законодателство в опаковането | 28.105 | ![]() |
2035 | Логистика | 28.104 | ![]() |
2034 | Машини и апарати в ХВП /по направления/ | 28.103 | ![]() |
2033 | Трибология | 28.102 | ![]() |
2032 | Задвижване на машини и апарати в ХВП | 28.108 | ![]() |
2031 | Структурен инженеринг и дизайн на храни | 12.63 | ![]() |
2030 | Изследователска работа | 12.62 | ![]() |
2029 | Технологично проектиране на кетърингови предприятия | 19.117 | ![]() |
2028 | Технология на хлебните изделия | 12.60 | ![]() |
2027 | Технология и дизайн на сладкарските изделия | 12.53 | ![]() |
2026 | Технология и дизайн на хляба | 12.52 | ![]() |
2025 | Управление на европейски проекти | 11.84 | ![]() |
2024 | Предприемачество и енергиен мениджмънт | 11.79 | ![]() |
2023 | Химия на хранителния вкус | 03.27 | ![]() |
2022 | Аналитични методи за контрол на химични контаминанти в храни | 02.26 | ![]() |
2021 | Изследователска работа | 10.60 | ![]() |
2020 | Хладилни машини и инсталации | 10.59 | ![]() |
2019 | Технология на соковете и концентрираните продукти | 10.58 | ![]() |
2018 | Технологично обзавеждане при преработката на плодове и зеленчуци | 10.57 | ![]() |
2017 | Хладилна технология на плодовете и зеленчуците | 10.56 | ![]() |
2016 | Технология на стерилизираните и сушените продукти | 10.55 | ![]() |
Страница 5 от 33 Общо: 1601 |