Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
1971 Изследователска работа08.371
1970 Технология на продуктите от месо, риба и яйца08.361
1969 Суровинознание на месото и рибата08.351
1968 Екология, устойчиво развитие и безопасност в туризма19.1091
1967 Тематични туристически паркове19.1081
1966 Оценка на хранителния прием и статус19.1071
1965 Организация и управление на заведенията за отдих и развлечения19.1061
1964 Хранене при нарушение на физическото или психическото здраве19.1041
1963 Технологично обзавеждане в болничното и столовото хранене19.1031
1962 Системи за осигуряване на климата в туристическите обекти19.1021
1961 Организация и технология на ол инклузив19.1011
1960 Изследователска работа03.261
1959 Химия на хранителния аромат03.221
1958 Изследователска работа02.251
1957 Химичен анализ на замърсители и добавки в храни02.241
1956 Биотехнология на функционалните храни18.301
1955 Изследователска работа18.521
1954 Изследователска работа05.341
1953 Генетика и селекция на микроорганизмите05.331
1952 Сезонен стаж13.351
1951 Сезонен стаж14.351
1950 Изследователска работа14.181
1949 Изследователска работа13.481
1948 Специални технологии при производството на напитки14.051
1947 Регулиране и стандартизация на храните10.491
1946 Експлоатация и контрол на пречиствателните съоръжения в хранителната индустрия06.591
1945 Технологични съоръжения за очистване на въздуха в хранителната индустрия06.581
1944 Методи за очистване на въздуха в хранителната индустрия06.571
1943 Управление и оползотворяване на отпадъците в хранителната индустрия06.561
1942 Оползотворяване на отпадъците от хранителната индустрия06.551
1941 Контрол на качеството на водите в хранителната индустрия06.541
1940 Екология и охрана на труда06.531
1939 Европейски политики и практики11.881
1938 Публично-частно партньорство в туризма11.871
1937 Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост11.861
1936 Основи на храненето19.1001
1935 Приложна биохимия04.201
1934 Биохимия II част04.191
1933 Биохимия I част04.181
1932 Техническа механика и инженерна графика22.291
1931 Елементи на механиката в автоматиката и компютърната техника22.281
1930 Механичен инженеринг22.271
1929 Специализиран български език07.16.011
1928 Специализиран руски език07.04.011
1927 Специализиран френски език07.03.011
1926 Специализиран немски език07.02.011
1925 Бизнес анализ и маркетингово прогнозиране40.221
1924 Управление на иновациите40.211
1923 Профилиращ курс (изпит по дисциплина, свързана с темата на дисертацията)40.141
1922 Специален курс по специалност"Икономика и управление"40.131

Страница 5 от 31

Общо: 1507

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив