# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
208 | Технология на продуктите от вторични суровини | 09.23 | ![]() |
209 | Функционални млечни продукти | 09.24 М | ![]() |
210 | Микробиология на функционалните млечни продукти | 09.25 | ![]() |
211 | Развитие на стартерните култури в млечната промишленост | 09.26 М | ![]() |
212 | Контрол и архивиране на технологичните процеси в млечната промишленост | 09.27 М | ![]() |
213 | Биохимия на млякото | 09.28 М | ![]() |
214 | Традиционни млечни продукти | 09.29 М | ![]() |
215 | Микробна безопасност на продуктите от животински произход | 09.30 М | ![]() |
216 | Системи за управление на качеството на храните от животински произход | 09.31 М | ![]() |
217 | Хранително законодателство | 09.32 М | ![]() |
218 | Сензорен анализ на продуктите от животински произход | 09.33 М | ![]() |
219 | Теоретични основи на сиренето | 09.34 | ![]() |
221 | Технология на видовете сирене | 09.36 | ![]() |
222 | Техника в млечната промишленост | 09.37 | ![]() |
223 | Технология на трайните млечни продукти | 09.38 | ![]() |
224 | Процеси и апарати в месната и млечната промишленост | 09.39 М | ![]() |
225 | Функционални млечни и месни продукти | 09.40 | ![]() |
226 | Микробна безопасност на млечните продукти | 09.41 | ![]() |
227 | Здравословни млечни продукти | 09.42 | ![]() |
228 | Безотпадни технологии в млечната промишленост | 09.43 | ![]() |
229 | Суровинознание на плодовете и зеленчуците | 10.01 | ![]() |
230 | Технология на стерилизираните консерви | 10.02 | ![]() |
231 | Технология на соковете | 10.03 | ![]() |
232 | Технология на сушените плодове и зеленчуци | 10.04 | ![]() |
233 | Контрол и регулация на безопасността на храните | 10.05 | ![]() |
234 | Технология на детските и диетичните хранителни продукти | 10.06 М | ![]() |
235 | Технологично обзавеждане в консервната промишленост - I част | 10.07 | ![]() |
236 | Технология на консервирането и хладилна обработка на храните | 10.08 | ![]() |
237 | Управление на качеството | 10.09 | ![]() |
238 | Функционални храни и напитки | 10.10 М | ![]() |
239 | Управление на безопасността и качеството на храните при преработка на плодове и зеленчуци | 10.11 М | ![]() |
240 | Оптимизация на технологичните линии в консервната промишленост | 10.12 М | ![]() |
241 | Оползотворяване на отпадни продукти от преработката на плодове и зеленчуци | 10.13 М | ![]() |
242 | Технология на концентратите | 10.14 | ![]() |
243 | Технологично обзавеждане на консервната промишленост – II част | 10.15 | ![]() |
244 | Технология на плодово-захарните хранителни продукти | 10.16 | ![]() |
245 | Хладилна техника и технология | 10.17 | ![]() |
246 | Климатизация в ханително вкусовата промишленост | 10.18 М | ![]() |
247 | Експлоатация, контрол и управление на хладилни инсталации | 10.19 М | ![]() |
248 | Учебна практика | 10.20 | ![]() |
249 | Преддипломен стаж | 10.21 | ![]() |
250 | Дипломен проект/работа | 10.22 | ![]() |
251 | Научно-изследователска работа със студенти | 10.23 | ![]() |
252 | Хладилни инсталации – проект | 10.24 | ![]() |
253 | Хладилни машини | 10.25 | ![]() |
254 | Хладилни технологични процеси и съоръжения | 10.26 | ![]() |
255 | Хладилници | 10.27 | ![]() |
256 | Хладилни инсталации | 10.28 | ![]() |
257 | Хладилна технология на животинските продукти | 10.29 | ![]() |
258 | Хладилна технология на растителните продукти | 10.30 | ![]() |
Страница 5 от 33 Общо: 1601 |