# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1928 | Специализиран руски език | 07.04.01 | ![]() |
1996 | Специализиран руски език | 07.04.03 | ![]() |
137 | Английски език – I | 07.06 | ![]() |
1974 | Специализиран английски език – I | 07.06.01 | ![]() |
138 | Немски език – I | 07.07 | ![]() |
1975 | Специализиран немски език – I | 07.07.01 | ![]() |
139 | Френски език - I | 07.08 | ![]() |
1976 | Специализиран френски език - I | 07.08.01 | ![]() |
140 | Руски език - I | 07.09 | ![]() |
1977 | Специализиран руски език - I | 07.09.01 | ![]() |
141 | Английски език – II | 07.12 | ![]() |
1978 | Специализиран английски език – II | 07.12.01 | ![]() |
142 | Немски език – II | 07.13 | ![]() |
1979 | Специализиран немски език – II | 07.13.01 | ![]() |
143 | Френски език - II | 07.14 | ![]() |
1980 | Специализиран френски език - II | 07.14.01 | ![]() |
144 | Руски език - II | 07.15 | ![]() |
1981 | Специализиран руски език - II | 07.15.01 | ![]() |
145 | Български език | 07.16 | ![]() |
1929 | Специализиран български език | 07.16.01 | ![]() |
146 | Английски език - факултативен | 07.17 | ![]() |
148 | Бизнес английски | 07.19 | ![]() |
150 | Английски език – III | 07.21 | ![]() |
151 | Немски език – III | 07.22 | ![]() |
152 | Френски език - III | 07.23 | ![]() |
153 | Руски език - III | 07.24 | ![]() |
1902 | Бизнес български език и делово общуване | 07.26 | ![]() |
154 | Чужд език | 07.30 Д | ![]() |
1917 | Английски език | 07.31 - Д | ![]() |
1918 | Немски език | 07.32 - Д | ![]() |
1919 | Френски език | 07.33 - Д | ![]() |
1920 | Руски език | 07.34 - Д | ![]() |
1993 | Специализиран превод и терминообразуване в туризма | 07.35 | ![]() |
155 | Технология на месодобива | 08.01 | ![]() |
156 | Технология на рибата и рибните продукти | 08.02 | ![]() |
157 | Технология на птичето месо и яйцата | 08.03 | ![]() |
158 | Технология на месните продукти | 08.04 | ![]() |
159 | Микробиология на месото и рибата | 08.05 | ![]() |
160 | Технологично обзавеждане в месната и рибната промишленост | 08.06 | ![]() |
161 | Технология на храните | 08.07 | ![]() |
162 | Технология на храните от животински произход | 08.08 | ![]() |
163 | Развитие на техниката в месната и рибната промишленост | 08.09 М | ![]() |
164 | Микроструктура на месни и рибни продукти | 08.10 М | ![]() |
165 | Качество и безопасност на месни и рибни продукти | 08.11 М | ![]() |
166 | Развитие на технологиите в месната и рибната промишленост | 08.12 М | ![]() |
167 | Технология на специалните месни и рибни продукти | 08.13 М | ![]() |
168 | Учебна практика | 08.14 | ![]() |
169 | Преддипломен стаж | 08.15 | ![]() |
170 | Държавен изпит/ Дипломен проект/работа | 08.16 | ![]() |
171 | Научно изследователска работа със студенти | 08.17 | ![]() |
Страница 5 от 32 Общо: 1574 |