# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
255 | Хладилници | 10.27 | ![]() |
256 | Хладилни инсталации | 10.28 | ![]() |
257 | Хладилна технология на животинските продукти | 10.29 | ![]() |
258 | Хладилна технология на растителните продукти | 10.30 | ![]() |
259 | Експлоатация и ремонт на хладилни машини и инсталации | 10.31 | ![]() |
260 | Водна активност при консервиране на храните | 10.32 М | ![]() |
261 | Хладилна технология на хранителните продукти | 10.33 | ![]() |
262 | Техническо ослужване на хладилници и хладилни инсталации | 10.34 | ![]() |
263 | Хладилници и хладилни технологични процеси – проект | 10.35 | ![]() |
264 | Добри производствени практики | 10.36 | ![]() |
265 | Интегрирани системи за управление на качеството и безопасността на храните | 10.37 | ![]() |
266 | Функционални храни и напитки от растителен произход | 10.38 | ![]() |
267 | Зърнени суровини и съхранението им | 12.01 | ![]() |
268 | Силозно- складова технология | 12.02 | ![]() |
269 | Основи на зърнопреработването | 12.03 | ![]() |
270 | Технология на зърнените продукти | 12.04 | ![]() |
271 | Технология на комбинираните фуражи | 12.05 | ![]() |
272 | Технологично обзавеждане на зърнопреработващата и фуражната промишленост | 12.06 | ![]() |
273 | Суровини за хлебната и сладкарската промишленост | 12.07 | ![]() |
274 | Микробиология на зърното и хляба | 12.08 | ![]() |
275 | Технология на хляба | 12.09 | ![]() |
276 | Технология на хлебните и сладкарските изделия | 12.10 | ![]() |
277 | Технология на макаронените изделия | 12.11 | ![]() |
278 | Технологично обзавеждане на хлебната промишленост | 12.12 | ![]() |
279 | Основи на хлебопроизводството и сладкарството | 12.13 | ![]() |
280 | Технология на хранителните продукти | 12.14 | ![]() |
281 | Технология на зърносъхранението и зърнопреработването | 12.15 | ![]() |
282 | Технология на хляба и хлебните изделия | 12.16 | ![]() |
283 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт | 12.17 М | ![]() |
284 | Технология на хранителните продукти от растителен произход | 12.18 | ![]() |
285 | Учебна практика | 12.19 | ![]() |
286 | Преддипломен стаж | 12.20 | ![]() |
287 | Дипломен проект/работа | 12.21 | ![]() |
288 | Научно-изследователска работа със студенти | 12.22 | ![]() |
289 | Технологично обзавеждане на зърнената и хлебната промишлености | 12.23 | ![]() |
290 | Технология на зърнените и фуражните продукти | 12.24 | ![]() |
291 | Технология на хляба и макаронение изделия | 12.25 | ![]() |
292 | Технология на функционални храни и напитки на зърнена основа | 12.26 | ![]() |
293 | Въведение в научните изследвания | 12.27 | ![]() |
294 | Сензорен анализ | 12.28 | ![]() |
295 | Микробиология на хляба, хлебните и сладкарските изделия | 12.29 | ![]() |
296 | Управление на качеството | 12.30 | ![]() |
297 | Технология на сладкарските изделия | 12.31 | ![]() |
298 | Технологично обзавеждане на хлебната и сладкарската промишленост | 12.32 | ![]() |
299 | Специални храни и напитки на зърнена основа | 12.33 | ![]() |
300 | Специални технологии в зърносъхранението | 12.34 М | ![]() |
301 | Специално технологично обзавеждане | 12.35 М | ![]() |
302 | Специални технологии в зърнопреработването | 12.36 М | ![]() |
303 | Специални технологии в хлебопроизводството | 12.37 М | ![]() |
304 | Иновации в сладкарството | 12.38 М | ![]() |
Страница 6 от 33 Общо: 1601 |