# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
171 | Научно изследователска работа със студенти | 08.17 | ![]() |
172 | Технологичен проект в месната и рибната промишленост | 08.18 | ![]() |
1705 | Процеси и апарати в месната и млечната промишленост | 08.19 | ![]() |
174 | Суровинознание в месната и рибната промишленост | 08.20 М | ![]() |
173 | Основи на храненето | 08.21 | ![]() |
175 | Технология на месото, месните продукти и яйцата | 08.22 | ![]() |
1648 | Технология на функционални месни и рибни продукти | 08.23 | ![]() |
176 | Функционални млечни и месни продукти | 08.24 | ![]() |
177 | Биохимични и микроструктурни анализи | 08.25 | ![]() |
178 | Безопасност на продуктите от животински произход по хладилната верига | 08.26 | ![]() |
179 | Химична безопасност на продуктите от животински произход | 08.27 | ![]() |
180 | Системи за управление на безопасността на продуктите от животински произход | 08.28 | ![]() |
181 | Одит на системи за управление на качеството и безопасността на животинските продукти | 08.29 | ![]() |
182 | Системи за управление на безопасността на храните | 08.30 | ![]() |
183 | Одит на системи за управление на качеството и безопасността на храните | 08.31 | ![]() |
184 | Технология на хранителните продукти от животински произход | 08.32 | ![]() |
185 | Функционални храни от животински произход | 08.33 | ![]() |
1685 | Индивидуална работа с преподаватели | 08.34 | ![]() |
1969 | Суровинознание на месото и рибата | 08.35 | ![]() |
1970 | Технология на продуктите от месо, риба и яйца | 08.36 | ![]() |
1971 | Изследователска работа | 08.37 | ![]() |
2000 | Суровинознание на продуктите от животински произход | 08.38 | ![]() |
2009 | Технология на месото и месните продукти | 08.39 | ![]() |
2062 | Управление на качеството на месни и рибни продукти | 08.40 | ![]() |
2063 | Функционални месни и рибни продукти | 08.41 | ![]() |
2064 | Съвременни технологии в месната и рибната промишленост | 08.42 | ![]() |
2065 | Методи за анализ на месни и рибни продукти | 08.43 | ![]() |
2066 | Иновации в техниката в месната и рибната промишленост | 08.44 | ![]() |
2067 | Технология на нетрадиционните месни , пчелни продукти и аквакултури | 08.45 | ![]() |
2068 | Технологичен проект | 08.46 | ![]() |
2128 | Технология на месните и рибните продукти | 08.47 | ![]() |
2129 | Химична и физична безопасност на храните | 08.48 | ![]() |
2130 | Основи на храненето и диететиката | 08.49 | ![]() |
2131 | Анализ и контрол на качеството на храните | 08.50 | ![]() |
2132 | Сензорен анализ и оценка на потребителските изисквания | 08.51 | ![]() |
186 | Технология на млякото и млечнокиселите продукти | 09.01 | ![]() |
187 | Микробиология на млякото и млечните продукти | 09.02 | ![]() |
188 | Технологично обзавеждане в млечната промишленост - I част | 09.03 | ![]() |
189 | Технология на маслото и млечните консерви | 09.04 | ![]() |
1973 | Суровинознание на млякото | 09.05 | ![]() |
191 | Технология на сиренето | 09.06 | ![]() |
192 | Безопасност и качество на млечните продукти | 09.07 | ![]() |
193 | Развитие на технологиите в млечната промишленост | 09.08 М | ![]() |
194 | Технологично обзавеждане в млечната промишленост - II част | 09.09 | ![]() |
195 | Развитие на техниката в мечната промишленост | 09.10 М | ![]() |
196 | Химия и технология на млечните протеини | 09.11 М | ![]() |
197 | Технология на специалните млечни продукти | 09.12 | ![]() |
1972 | Технология на млечните продукти | 09.13 | ![]() |
199 | Технологичен проект в млечната промишленост | 09.14 | ![]() |
200 | Учебна практика | 09.15 | ![]() |
Страница 6 от 33 Общо: 1601 |