# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1988 | Маркетинг и реклама в храненето и туризма | 19.111 | ![]() |
1987 | Технология на продуктите от плодове и зеленчуци | 10.52 | ![]() |
1986 | Сензорен анализ на храни и напитки | 19.110 | ![]() |
1985 | Индустриални управляващи и мрежови технологии | 26.59 | ![]() |
1984 | Електро-пневматични системи | 26.45 | ![]() |
1983 | Учебна практика по индустриална управляваща техника | 26.44 | ![]() |
1982 | Специализиран английски език | 07.01.02 | ![]() |
1981 | Специализиран руски език - II | 07.15.01 | ![]() |
1980 | Специализиран френски език - II | 07.14.01 | ![]() |
1979 | Специализиран немски език – II | 07.13.01 | ![]() |
1978 | Специализиран английски език – II | 07.12.01 | ![]() |
1977 | Специализиран руски език - I | 07.09.01 | ![]() |
1976 | Специализиран френски език - I | 07.08.01 | ![]() |
1975 | Специализиран немски език – I | 07.07.01 | ![]() |
1974 | Специализиран английски език – I | 07.06.01 | ![]() |
1973 | Суровинознание на млякото | 09.05 | ![]() |
1972 | Технология на млечните продукти | 09.13 | ![]() |
1971 | Изследователска работа | 08.37 | ![]() |
1970 | Технология на продуктите от месо, риба и яйца | 08.36 | ![]() |
1969 | Суровинознание на месото и рибата | 08.35 | ![]() |
1968 | Екология, устойчиво развитие и безопасност в туризма | 19.109 | ![]() |
1967 | Тематични туристически паркове | 19.108 | ![]() |
1966 | Оценка на хранителния прием и статус | 19.107 | ![]() |
1965 | Организация и управление на заведенията за отдих и развлечения | 19.106 | ![]() |
1964 | Хранене при нарушение на физическото или психическото здраве | 19.104 | ![]() |
1963 | Технологично обзавеждане в болничното и столовото хранене | 19.103 | ![]() |
1962 | Системи за осигуряване на климата в туристическите обекти | 19.102 | ![]() |
1961 | Организация и технология на ол инклузив | 19.101 | ![]() |
1960 | Изследователска работа | 03.26 | ![]() |
1959 | Химия на хранителния аромат | 03.22 | ![]() |
1958 | Изследователска работа | 02.25 | ![]() |
1957 | Химичен анализ на замърсители и добавки в храни | 02.24 | ![]() |
1956 | Биотехнология на функционалните храни | 18.30 | ![]() |
1955 | Изследователска работа | 18.52 | ![]() |
1954 | Изследователска работа | 05.34 | ![]() |
1953 | Генетика и селекция на микроорганизмите | 05.33 | ![]() |
1952 | Сезонен преддипломен стаж - вино и високоалкохолни напитки | 13.35 | ![]() |
1951 | Сезонен преддипломен стаж - пиво и безалкохолни напитки | 14.35 | ![]() |
1950 | Изследователска работа - пиво и безалкохолни напитки | 14.18 | ![]() |
1949 | Изследователска работа - вино и високоалкохолни напитки | 13.48 | ![]() |
1948 | Специални технологии при производството на напитки | 14.05 | ![]() |
1947 | Регулиране и стандартизация на храните | 10.49 | ![]() |
1946 | Експлоатация и контрол на пречиствателните съоръжения в хранителната индустрия | 06.59 | ![]() |
1945 | Технологични съоръжения за очистване на въздуха в хранителната индустрия | 06.58 | ![]() |
1944 | Методи за очистване на въздуха в хранителната индустрия | 06.57 | ![]() |
1943 | Управление и оползотворяване на отпадъците в хранителната индустрия | 06.56 | ![]() |
1942 | Оползотворяване на отпадъците от хранителната индустрия | 06.55 | ![]() |
1941 | Контрол на качеството на водите в хранителната индустрия | 06.54 | ![]() |
1940 | Екология и охрана на труда | 06.53 | ![]() |
1939 | Европейски политики и практики | 11.88 | ![]() |
Страница 6 от 32 Общо: 1574 |