Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
392 Технология на функционалните захарни изделия15.26 М1
2087 Технология на функционални храни на зърнена основа и създаване на нов продукт12.671
292 Технология на функционални храни и напитки на зърнена основа12.261
1648 Технология на функционални месни и рибни продукти08.231
1722 Технология на фито- и аромапрепарати16.301
1853 Технология на ферментиралите млека09.491
426 Технология на тютюневите изделия – II част17.091
423 Технология на тютюневите изделия – I част17.061
2248 Технология на тютюневите изделия17.401
2107 Технология на тютюна и тютюневите изделия17.111
418 Технология на тютюна17.011
223 Технология на трайните млечни продукти09.381
378 Технология на тестените захарни изделия15.121
232 Технология на сушените плодове и зеленчуци10.041
230 Технология на стерилизираните консерви10.021
2016 Технология на стерилизираните и сушените продукти10.551
343 Технология на спирта и спиртните напитки13.301
323 Технология на спирта и спиртните напитки13.09 М1
197 Технология на специалните млечни продукти09.121
167 Технология на специалните месни и рибни продукти08.13 М1
317 Технология на специалните вина13.031
313 Технология на специални хлебни и сладкарски храни и напитки12.471
2019 Технология на соковете и концентрираните продукти10.581
1710 Технология на соковете и концентратите10.441
231 Технология на соковете10.031
297 Технология на сладкарските изделия12.311
536 Технология на сладкарските изделия19.601
191 Технология на сиренето09.061
406 Технология на сапуните, миещите и перилните препарати16.141
156 Технология на рибата и рибните продукти08.021
375 Технология на рафинираната захар15.09 М1
394 Технология на растителните мазнини16.021
393 Технология на растителните липиди, ароматичните и козметични продукти16.011
157 Технология на птичето месо и яйцата08.031
486 Технология на продукцията за обществено хранене19.101
1650 Технология на продуктите от растителен произход16.271
1713 Технология на продуктите от растителен произход10.411
1987 Технология на продуктите от плодове и зеленчуци10.521
1970 Технология на продуктите от месо, риба и яйца08.361
208 Технология на продуктите от вторични суровини09.231
79 Технология на пробиотици, пребиотици и симбиотици05.201
404 Технология на преработването на мазнини16.121
244 Технология на плодово-захарните хранителни продукти10.161
347 Технология на пивото14.011
396 Технология на парфюмерийните и козметични препарати16.041
1663 Технология на опаковките28.861
368 Технология на нишестето и нишестените хидролизати15.021
2157 Технология на нишестето15.421
2003 Технология на нишестените хидролизати15.321
2067 Технология на нетрадиционните месни , пчелни продукти и аквакултури08.451

Страница 6 от 32

Общо: 1586

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив