# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1965 | Организация и управление на заведенията за отдих и развлечения | 19.106 | ![]() |
1964 | Хранене при нарушение на физическото или психическото здраве | 19.104 | ![]() |
1963 | Технологично обзавеждане в болничното и столовото хранене | 19.103 | ![]() |
1962 | Системи за осигуряване на климата в туристическите обекти | 19.102 | ![]() |
1961 | Организация и технология на ол инклузив | 19.101 | ![]() |
1960 | Изследователска работа | 03.26 | ![]() |
1959 | Химия на хранителния аромат | 03.22 | ![]() |
1958 | Изследователска работа | 02.25 | ![]() |
1957 | Химичен анализ на замърсители и добавки в храни | 02.24 | ![]() |
1956 | Биотехнология на функционалните храни | 18.30 | ![]() |
1955 | Изследователска работа | 18.52 | ![]() |
1954 | Изследователска работа | 05.34 | ![]() |
1953 | Генетика и селекция на микроорганизмите | 05.33 | ![]() |
1952 | Сезонен преддипломен стаж - вино и високоалкохолни напитки | 13.35 | ![]() |
1951 | Сезонен преддипломен стаж - пиво и безалкохолни напитки | 14.35 | ![]() |
1950 | Изследователска работа - пиво и безалкохолни напитки | 14.18 | ![]() |
1949 | Изследователска работа - вино и високоалкохолни напитки | 13.48 | ![]() |
1948 | Специални технологии при производството на напитки | 14.05 | ![]() |
1947 | Регулиране и стандартизация на храните | 10.49 | ![]() |
1946 | Експлоатация и контрол на пречиствателните съоръжения в хранителната индустрия | 06.59 | ![]() |
1945 | Технологични съоръжения за очистване на въздуха в хранителната индустрия | 06.58 | ![]() |
1944 | Методи за очистване на въздуха в хранителната индустрия | 06.57 | ![]() |
1943 | Управление и оползотворяване на отпадъците в хранителната индустрия | 06.56 | ![]() |
1942 | Оползотворяване на отпадъците от хранителната индустрия | 06.55 | ![]() |
1941 | Контрол на качеството на водите в хранителната индустрия | 06.54 | ![]() |
1940 | Екология и охрана на труда | 06.53 | ![]() |
1939 | Европейски политики и практики | 11.88 | ![]() |
1938 | Публично-частно партньорство в туризма | 11.87 | ![]() |
1937 | Мениджмънт на предприятията в хранително-вкусовата промишленост | 11.86 | ![]() |
1936 | Основи на храненето | 19.100 | ![]() |
1935 | Приложна биохимия | 04.20 | ![]() |
1934 | Биохимия II част | 04.19 | ![]() |
1933 | Биохимия I част | 04.18 | ![]() |
1932 | Техническа механика и инженерна графика | 22.29 | ![]() |
1931 | Елементи на механиката в автоматиката и компютърната техника | 22.28 | ![]() |
1930 | Механичен инженеринг | 22.27 | ![]() |
1929 | Специализиран български език | 07.16.01 | ![]() |
1928 | Специализиран руски език | 07.04.01 | ![]() |
1927 | Специализиран френски език | 07.03.01 | ![]() |
1926 | Специализиран немски език | 07.02.01 | ![]() |
1925 | Бизнес анализ и маркетингово прогнозиране | 40.22 | ![]() |
1924 | Управление на иновациите | 40.21 | ![]() |
1923 | Профилиращ курс (изпит по дисциплина, свързана с темата на дисертацията) | 40.14 | ![]() |
1922 | Специален курс по специалност"Икономика и управление" | 40.13 | ![]() |
1921 | Интензификация на преносни процеси | 27.56 | ![]() |
1920 | Руски език | 07.34 - Д | ![]() |
1919 | Френски език | 07.33 - Д | ![]() |
1918 | Немски език | 07.32 - Д | ![]() |
1917 | Английски език | 07.31 - Д | ![]() |
1916 | Физика | 21.23 | ![]() |
Страница 7 от 33 Общо: 1601 |