# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
309 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт в хлебната и сладкарската промишленост | 12.43 | ![]() |
310 | Технология на храните | 12.44 | ![]() |
311 | Технологично оборудване за производство на хляба, хлебните, сладкарските и макаронените изделия | 12.45 | ![]() |
312 | Безопасност , качество и технологична документация на хляба, хлебните, сладкарските и макаронените изделия | 12.46 | ![]() |
313 | Технология на специални хлебни и сладкарски храни и напитки | 12.47 | ![]() |
314 | Технологична организация и проектиране на обекти за производство на хляба, хлебните, сладкарските и макаронените изделия | 12.48 | ![]() |
315 | Технологични функции на добавките в хляба, хлебните, сладкарските и макаронените изделия | 12.49 | ![]() |
316 | Суровини за хляб, хлебни и сладкарски изделия | 12.50 | ![]() |
317 | Технология на специалните вина | 13.03 | ![]() |
318 | Микробиология на виното и пивото | 13.04 | ![]() |
319 | Технология на виното | 13.05 | ![]() |
320 | Технологично обзавеждане за производство на напитки | 13.06 | ![]() |
321 | Технология на високоалкохолните напитки | 13.07 | ![]() |
322 | Енология | 13.08 | ![]() |
323 | Технология на спирта и спиртните напитки | 13.09 М | ![]() |
324 | Технология на шумящите и специални вина | 13.10 | ![]() |
325 | Технологично обзавеждане | 13.11 М | ![]() |
326 | Ампелография | 13.12 | ![]() |
327 | Обработка и стабилизиране на вината | 13.13 | ![]() |
328 | Органолептичен анализ | 13.14 | ![]() |
329 | Енологична физикохимия | 13.15 | ![]() |
330 | Масообменни и топлообменни процеси при производството на високоалкохолните напитки и спирта | 13.16 М | ![]() |
331 | Технология на високоалкохолните напитки и спирта | 13.17 | ![]() |
332 | Технологично обзавеждане във винопроизводството | 13.18 | ![]() |
333 | Курсово проектиране | 13.19 | ![]() |
334 | Учебна практика | 13.20 | ![]() |
335 | Преддипломен стаж | 13.21 | ![]() |
336 | Дипломен проект/работа | 13.22 | ![]() |
337 | Научно изследователска работа със студенти | 13.23 | ![]() |
338 | Технология на дестилатите и високоалкохолните напитки | 13.25 | ![]() |
339 | Микробиология на виното и високоалкохолните напитки | 13.26 | ![]() |
340 | Технологично обзавеждане във винарската промишленост | 13.27 | ![]() |
341 | Хигиена и безопасност на напитките | 13.28 | ![]() |
342 | Физикохимия на виното | 13.29 М | ![]() |
343 | Технология на спирта и спиртните напитки | 13.30 | ![]() |
344 | Технологично обзавеждане проект | 13.31 | ![]() |
345 | Хигиена и безопасност във винопроизводството | 13.32 | ![]() |
346 | Лозаро-винарско законодателство | 13.33 | ![]() |
347 | Технология на пивото | 14.01 | ![]() |
348 | Технология на безалкохолните напитки | 14.03 | ![]() |
349 | Технология на напитките | 14.04 | ![]() |
351 | Технология на водата | 14.06 М | ![]() |
352 | Управление на процесите в пивопроизводството | 14.07 М | ![]() |
353 | Технологично обзавеждане в пивоварната и безалкохолната промишленост | 14.08 | ![]() |
354 | Технология на малца | 14.09 | ![]() |
355 | Специални малцове и пива | 14.10 М | ![]() |
356 | Кинетика и управление на биопроцесите | 14.11 | ![]() |
357 | Технологичен контрол и оптимизиране на технологиите | 14.12 М | ![]() |
358 | Учебна практика | 14.13 | ![]() |
359 | Преддипломен стаж | 14.14 | ![]() |
Страница 7 от 33 Общо: 1601 |