# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
202 | Дипломен проект/работа | 09.17 | ![]() |
203 | Научно изследователска работа със студенти | 09.18 | ![]() |
2010 | Технология на млечно-киселите продукти | 09.19 | ![]() |
205 | Теоретични основи на сиренарството | 09.20 | ![]() |
206 | Физикохимия на млякото | 09.21 | ![]() |
207 | Технология на млякото и млечните продукти | 09.22 | ![]() |
208 | Технология на продуктите от вторични суровини | 09.23 | ![]() |
209 | Функционални млечни продукти | 09.24 М | ![]() |
210 | Микробиология на функционалните млечни продукти | 09.25 | ![]() |
211 | Развитие на стартерните култури в млечната промишленост | 09.26 М | ![]() |
212 | Контрол и архивиране на технологичните процеси в млечната промишленост | 09.27 М | ![]() |
213 | Биохимия на млякото | 09.28 М | ![]() |
214 | Традиционни млечни продукти | 09.29 М | ![]() |
215 | Микробна безопасност на продуктите от животински произход | 09.30 М | ![]() |
216 | Системи за управление на качеството на храните от животински произход | 09.31 М | ![]() |
217 | Хранително законодателство | 09.32 М | ![]() |
218 | Сензорен анализ на продуктите от животински произход | 09.33 М | ![]() |
219 | Теоретични основи на сиренето | 09.34 | ![]() |
1676 | Биохимия на ферментиралите млека | 09.35 | ![]() |
221 | Технология на видовете сирене | 09.36 | ![]() |
222 | Техника в млечната промишленост | 09.37 | ![]() |
223 | Технология на трайните млечни продукти | 09.38 | ![]() |
224 | Процеси и апарати в месната и млечната промишленост | 09.39 М | ![]() |
225 | Функционални млечни и месни продукти | 09.40 | ![]() |
226 | Микробна безопасност на млечните продукти | 09.41 | ![]() |
227 | Здравословни млечни продукти | 09.42 | ![]() |
228 | Безотпадни технологии в млечната промишленост | 09.43 | ![]() |
1686 | Индивидуална работа с преподаватели | 09.44 | ![]() |
1708 | Технологичен контрол в млечната промишленост | 09.45 | ![]() |
1677 | Микробиологичен контрол на мляко и млечни продукти | 09.46 | ![]() |
1709 | Опознавателен стаж | 09.47 | ![]() |
1853 | Технология на ферментиралите млека | 09.49 | ![]() |
1858 | Теоретични основи при производството на сирене | 09.50 | ![]() |
1864 | Технологичен проект | 09.51 | ![]() |
1865 | Микробиологичен контрол в млечната промишленост | 09.52 | ![]() |
1867 | Регулация и контрол в млечната промишленост | 09.53 | ![]() |
2011 | Системи за самоконтрол при производството на храни | 09.54 | ![]() |
2012 | Технологично обзавеждане в млечната промишленост | 09.55 | ![]() |
2013 | Изследователска работа | 09.56 | ![]() |
2069 | Иновации в технологията и техниката при производство на млечни продукти | 09.57 | ![]() |
2070 | Стартерни култури за млечни продукти | 09.58 | ![]() |
2071 | Технологичен контрол при производството на млечни продукти | 09.59 | ![]() |
2072 | Сензорен анализ на млечни продукти | 09.60 | ![]() |
2073 | Технологично проектиране | 09.61 | ![]() |
2133 | Безопасност на храните в хладилната верига | 09.62 | ![]() |
2134 | Функционални храни | 09.63 | ![]() |
2135 | Стандартни модели за управление на качеството на храните | 09.64 | ![]() |
2208 | Устойчиви хранителни системи | 09.65 | ![]() |
1801 | Индивидуална работа с преподаватели | 1.71 | ![]() |
229 | Суровинознание на плодовете и зеленчуците | 10.01 | ![]() |
Страница 7 от 32 Общо: 1574 |