Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
202 Дипломен проект/работа09.171
203 Научно изследователска работа със студенти09.181
2010 Технология на млечно-киселите продукти09.191
205 Теоретични основи на сиренарството09.201
206 Физикохимия на млякото09.211
207 Технология на млякото и млечните продукти09.221
208 Технология на продуктите от вторични суровини09.231
209 Функционални млечни продукти09.24 М1
210 Микробиология на функционалните млечни продукти09.251
211 Развитие на стартерните култури в млечната промишленост09.26 М1
212 Контрол и архивиране на технологичните процеси в млечната промишленост09.27 М1
213 Биохимия на млякото09.28 М1
214 Традиционни млечни продукти09.29 М1
215 Микробна безопасност на продуктите от животински произход09.30 М1
216 Системи за управление на качеството на храните от животински произход09.31 М1
217 Хранително законодателство09.32 М1
218 Сензорен анализ на продуктите от животински произход09.33 М1
219 Теоретични основи на сиренето09.341
1676 Биохимия на ферментиралите млека09.351
221 Технология на видовете сирене09.361
222 Техника в млечната промишленост09.371
223 Технология на трайните млечни продукти09.381
224 Процеси и апарати в месната и млечната промишленост09.39 М1
225 Функционални млечни и месни продукти09.401
226 Микробна безопасност на млечните продукти09.411
227 Здравословни млечни продукти09.421
228 Безотпадни технологии в млечната промишленост09.431
1686 Индивидуална работа с преподаватели09.441
1708 Технологичен контрол в млечната промишленост09.451
1677 Микробиологичен контрол на мляко и млечни продукти09.461
1709 Опознавателен стаж09.471
1853 Технология на ферментиралите млека09.491
1858 Теоретични основи при производството на сирене09.501
1864 Технологичен проект09.511
1865 Микробиологичен контрол в млечната промишленост09.521
1867 Регулация и контрол в млечната промишленост09.531
2011 Системи за самоконтрол при производството на храни09.541
2012 Технологично обзавеждане в млечната промишленост09.551
2013 Изследователска работа09.561
2069 Иновации в технологията и техниката при производство на млечни продукти09.571
2070 Стартерни култури за млечни продукти09.581
2071 Технологичен контрол при производството на млечни продукти09.591
2072 Сензорен анализ на млечни продукти09.601
2073 Технологично проектиране09.611
2133 Безопасност на храните в хладилната верига09.621
2134 Функционални храни09.631
2135 Стандартни модели за управление на качеството на храните09.641
2208 Устойчиви хранителни системи09.651
1801 Индивидуална работа с преподаватели1.711
229 Суровинознание на плодовете и зеленчуците10.011

Страница 7 от 32

Общо: 1574

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив