Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
2003 Технология на нишестените хидролизати15.321
2067 Технология на нетрадиционните месни , пчелни продукти и аквакултури08.451
349 Технология на напитките14.041
374 Технология на модифицираните нишестета и глюкозо-фруктозните сиропи15.08 М1
407 Технология на модифицираните липиди16.151
412 Технология на модифицираните липиди16.20 М1
186 Технология на млякото и млечнокиселите продукти09.011
207 Технология на млякото и млечните продукти09.221
2010 Технология на млечно-киселите продукти09.191
1972 Технология на млечните продукти09.131
444 Технология на микробните белтъчни продукти18.081
175 Технология на месото, месните продукти и яйцата08.221
2009 Технология на месото и месните продукти08.391
155 Технология на месодобива08.011
158 Технология на месните продукти08.041
2128 Технология на месните и рибните продукти08.471
857 Технология на машиностроенето28.051
189 Технология на маслото и млечните консерви09.041
2100 Технология на маслата, парфюмерията и козметиката16.331
2201 Технология на малца и пивото14.021
354 Технология на малца14.091
277 Технология на макаронените изделия12.111
307 Технология на макаронените изделия12.411
376 Технология на лаборантните бонбони и захарни изделия със специално предназначение15.10 М1
1666 Технология на кулинарната и сладкарска продукция19.791
477 Технология на кулинарната продукция19.011
242 Технология на концентратите10.141
236 Технология на консервирането и хладилна обработка на храните10.081
2163 Технология на зърносъхранението12.731
2162 Технология на зърнопреработването12.721
2161 Технология на зърнените продукти и макаронените изделия12.711
270 Технология на зърнените продукти12.041
290 Технология на зърнените и фуражните продукти12.241
2006 Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла15.351
2235 Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла15.461
2153 Технология на захарта, захарните изделия и нишестето15.411
379 Технология на захарта – II част15.131
369 Технология на захарта – I част15.031
2250 Технология на захарта15.511
380 Технология на захарните изделия със специално предназначение15.141
372 Технология на захарните изделия15.061
417 Технология на животинските и растителни мазнини, сапуните, етеричните масла и парфюмерийно-козметичните препаратиД. 16.401
1726 Технология на животинските и растителни мазнини, сапуните, етеричните масла и парфюмерийно-козметичните препарати16.401
395 Технология на етеричните масла16.031
443 Технология на ензимите18.071
2251 Технология на емулсионни козметични и хранителни продукти15.521
1733 Технология на диетичните храни19.841
2236 Технология на диетични зърнени храни12.921
234 Технология на детските и диетичните хранителни продукти10.06 М1
1860 Технология на дестилатните напитки13.411

Страница 7 от 33

Общо: 1601

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив