# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
2003 | Технология на нишестените хидролизати | 15.32 | ![]() |
2067 | Технология на нетрадиционните месни , пчелни продукти и аквакултури | 08.45 | ![]() |
349 | Технология на напитките | 14.04 | ![]() |
374 | Технология на модифицираните нишестета и глюкозо-фруктозните сиропи | 15.08 М | ![]() |
407 | Технология на модифицираните липиди | 16.15 | ![]() |
412 | Технология на модифицираните липиди | 16.20 М | ![]() |
186 | Технология на млякото и млечнокиселите продукти | 09.01 | ![]() |
207 | Технология на млякото и млечните продукти | 09.22 | ![]() |
2010 | Технология на млечно-киселите продукти | 09.19 | ![]() |
1972 | Технология на млечните продукти | 09.13 | ![]() |
444 | Технология на микробните белтъчни продукти | 18.08 | ![]() |
175 | Технология на месото, месните продукти и яйцата | 08.22 | ![]() |
2009 | Технология на месото и месните продукти | 08.39 | ![]() |
155 | Технология на месодобива | 08.01 | ![]() |
158 | Технология на месните продукти | 08.04 | ![]() |
2128 | Технология на месните и рибните продукти | 08.47 | ![]() |
857 | Технология на машиностроенето | 28.05 | ![]() |
189 | Технология на маслото и млечните консерви | 09.04 | ![]() |
2100 | Технология на маслата, парфюмерията и козметиката | 16.33 | ![]() |
2201 | Технология на малца и пивото | 14.02 | ![]() |
354 | Технология на малца | 14.09 | ![]() |
277 | Технология на макаронените изделия | 12.11 | ![]() |
307 | Технология на макаронените изделия | 12.41 | ![]() |
376 | Технология на лаборантните бонбони и захарни изделия със специално предназначение | 15.10 М | ![]() |
1666 | Технология на кулинарната и сладкарска продукция | 19.79 | ![]() |
477 | Технология на кулинарната продукция | 19.01 | ![]() |
242 | Технология на концентратите | 10.14 | ![]() |
236 | Технология на консервирането и хладилна обработка на храните | 10.08 | ![]() |
2163 | Технология на зърносъхранението | 12.73 | ![]() |
2162 | Технология на зърнопреработването | 12.72 | ![]() |
2161 | Технология на зърнените продукти и макаронените изделия | 12.71 | ![]() |
270 | Технология на зърнените продукти | 12.04 | ![]() |
290 | Технология на зърнените и фуражните продукти | 12.24 | ![]() |
2006 | Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла | 15.35 | ![]() |
2235 | Технология на захарта, захарните изделия и растителните масла | 15.46 | ![]() |
2153 | Технология на захарта, захарните изделия и нишестето | 15.41 | ![]() |
379 | Технология на захарта – II част | 15.13 | ![]() |
369 | Технология на захарта – I част | 15.03 | ![]() |
2250 | Технология на захарта | 15.51 | ![]() |
380 | Технология на захарните изделия със специално предназначение | 15.14 | ![]() |
372 | Технология на захарните изделия | 15.06 | ![]() |
417 | Технология на животинските и растителни мазнини, сапуните, етеричните масла и парфюмерийно-козметичните препарати | Д. 16.40 | ![]() |
1726 | Технология на животинските и растителни мазнини, сапуните, етеричните масла и парфюмерийно-козметичните препарати | 16.40 | ![]() |
395 | Технология на етеричните масла | 16.03 | ![]() |
443 | Технология на ензимите | 18.07 | ![]() |
2251 | Технология на емулсионни козметични и хранителни продукти | 15.52 | ![]() |
1733 | Технология на диетичните храни | 19.84 | ![]() |
2236 | Технология на диетични зърнени храни | 12.92 | ![]() |
234 | Технология на детските и диетичните хранителни продукти | 10.06 М | ![]() |
1860 | Технология на дестилатните напитки | 13.41 | ![]() |
Страница 7 от 33 Общо: 1601 |