# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1915 | Планиране и контрол | 40.20 | ![]() |
1914 | Предприемачество | 40.19 | ![]() |
1913 | Управление на риска | 40.18 | ![]() |
1912 | Логистика и дистрибуция | 40.17 | ![]() |
1911 | Мениджмънт на маркетинга | 40.16 | ![]() |
1910 | Реинженерингова методика на научните изследвания | 40.15 | ![]() |
1909 | Техника за механична и хидравлична обработка - проект | 28.100 | ![]() |
1908 | Оформяне на дисертационния труд | 40.12 | ![]() |
1907 | Допълнителен специален курс - индивидуално съгласно проблемите на дисертационната тема | 40.11 | ![]() |
1906 | Приложение на информационни технологии в научното изследване | 40.10 | ![]() |
1905 | Извеждане на упражнения по подходящи учебни дисциплини | 40.09 | ![]() |
1904 | Участие в семинари на докторанти и научни конференции | 40.08 | ![]() |
1903 | Специален курс ( докторантски минимум по специалността) | 40.07 | ![]() |
1902 | Бизнес български език и делово общуване | 07.26 | ![]() |
1901 | Индивидуална работа с преподаватели | 24.21 | ![]() |
1900 | Дипломен проект /работа | 24.20 | ![]() |
1899 | Преддипломен стаж/практика | 24.19 | ![]() |
1898 | Учебна практика | 24.18 | ![]() |
1897 | Избор на технологично оборудване и компановъчни решения | 24.17 | ![]() |
1896 | Компютърно проектиране | 24.16 | ![]() |
1895 | Основни части на обяснителната записка | 24.15 | ![]() |
1894 | Нормативна уредба към системите за безопасност по хранителната верига във хранителната индустрия и заведенията за хранене | 24.14 | ![]() |
1893 | Машини автомати - проект | 28.101 | ![]() |
1891 | Специализиран английски език | 07.01.01 | ![]() |
1890 | Технологии в зърнопреработването и хлебопроизводството | 12.54 | ![]() |
1889 | Биотехнология на клетъчните и тъканни култури | 18.51 | ![]() |
1888 | Биоинформатика | 18.47 | ![]() |
1887 | Молекулярно генетични методи за анализ и контрол | 18.50 | ![]() |
1886 | Приложна биокатализа и биосензори | 18.49 | ![]() |
1885 | Пробиотици и микробиомни съобщества | 18.48 | ![]() |
1884 | Нанобиотехнологии | 18.46 | ![]() |
1883 | Основи на биотехнологичните и фармацевтични производства | 18.45 | ![]() |
1882 | Микробна екология | 18.44 | ![]() |
1881 | Метаболомика и аквафотомика | 05.32 | ![]() |
1880 | Вирусология | 05.31 | ![]() |
1879 | Имунология | 18.43 | ![]() |
1878 | Рекомбинантни ДНК - технологии | 18.42 | ![]() |
1877 | Индивидуална работа с преподаватели | 02.15 | ![]() |
1876 | Технология на хранителните, вкусовите и биопродукти | 10.51 | ![]() |
1875 | Технологично обзавеждане на винарската промишленост | 13.43 | ![]() |
1874 | Обработка и стабилизиране на вината | 13.40 | ![]() |
1873 | Учебна практика | 107.1 | ![]() |
1872 | Екология на хранителната индустрия | 06.51 | ![]() |
1871 | Технологичен проект | 13.47 | ![]() |
1870 | Специални технологии във винопроизводството | 13.46 | ![]() |
1869 | Технологични функции на подобрителите в хляб, хлебни, сладкарски и макаронени изделия | 12.58 | ![]() |
1868 | Аериране на теста и емулсии | 12.59 | ![]() |
1867 | Регулация и контрол в млечната промишленост | 09.53 | ![]() |
1866 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост | 12.57 | ![]() |
1865 | Микробиологичен контрол в млечната промишленост | 09.52 | ![]() |
Страница 8 от 33 Общо: 1601 |