# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
360 | Дипломен проект/ работа | 14.15 | ![]() |
361 | Научно изследователска работа със студенти | 14.16 | ![]() |
362 | Курсово проектиране | 14.17 | ![]() |
364 | Криобиология | 14.21 | ![]() |
365 | Оптимизиране на технологични енергийни процеси при производството на напитки | 14.22 | ![]() |
366 | Обработка и стабилизация на пивото | 14.23 | ![]() |
367 | Технология на въглехидратните храни | 15.01 | ![]() |
368 | Технология на нишестето и нишестените хидролизати | 15.02 | ![]() |
369 | Технология на захарта – I част | 15.03 | ![]() |
370 | Технологично обзавеждане - I част | 15.04 | ![]() |
371 | Технологично обзавеждане - II част | 15.05 | ![]() |
372 | Технология на захарните изделия | 15.06 | ![]() |
373 | Технологично обзавеждане на предприятията за захар и захарни изделия – проект | 15.07 | ![]() |
374 | Технология на модифицираните нишестета и глюкозо-фруктозните сиропи | 15.08 М | ![]() |
375 | Технология на рафинираната захар | 15.09 М | ![]() |
376 | Технология на лаборантните бонбони и захарни изделия със специално предназначение | 15.10 М | ![]() |
377 | Суровинознание | 15.11 | ![]() |
378 | Технология на тестените захарни изделия | 15.12 | ![]() |
379 | Технология на захарта – II част | 15.13 | ![]() |
380 | Технология на захарните изделия със специално предназначение | 15.14 | ![]() |
381 | Суровинознание на захарната , захаропреработващата и нишестената промишленост | 15.15 | ![]() |
382 | Механизация и оптимизация на производствените процеси | 15.16 М | ![]() |
383 | Химикотехнологичен контрол при производството на захар и захарни изделия | 15.17 М | ![]() |
384 | Курсово проектиране | 15.18 | ![]() |
385 | Учебна практика | 15.19 | ![]() |
386 | Преддипломен стаж | 15.20 | ![]() |
387 | Дипломен проект/работа | 15.21 | ![]() |
388 | Научно изследователска работа със студенти | 15.22 | ![]() |
389 | Транспортна, вентилационна и климатична техника | 15.23 | ![]() |
390 | Курсов проект по технология на захарта | 15.24 | ![]() |
391 | Курсов проект по технологично обзавеждане | 15.25 | ![]() |
392 | Технология на функционалните захарни изделия | 15.26 М | ![]() |
393 | Технология на растителните липиди, ароматичните и козметични продукти | 16.01 | ![]() |
394 | Технология на растителните мазнини | 16.02 | ![]() |
395 | Технология на етеричните масла | 16.03 | ![]() |
396 | Технология на парфюмерийните и козметични препарати | 16.04 | ![]() |
397 | Технологично обзавеждане за производство на етерични масла, парфюмерийни и козметични препарати | 16.05 | ![]() |
398 | Маслопреработване | 16.06 | ![]() |
399 | Химия на липидите | 16.07 М | ![]() |
400 | Химия на ароматичните вещества | 16.08 М | ![]() |
401 | Теория на козметичните форми | 16.09 М | ![]() |
402 | Курсов проект по технологично обзавеждане | 16.10 | ![]() |
403 | Суровинознание за растителни мазнини и етерични масла | 16.11 | ![]() |
404 | Технология на преработването на мазнини | 16.12 | ![]() |
405 | Технологично обзавеждане за производство и преработка на мазнини | 16.13 | ![]() |
406 | Технология на сапуните, миещите и перилните препарати | 16.14 | ![]() |
407 | Технология на модифицираните липиди | 16.15 | ![]() |
408 | Технология на ароматичните вещества | 16.16 М | ![]() |
409 | Изолати от маслодайни и етеричномаслени суровини | 16.17 | ![]() |
410 | Проектиране на технологични инсталации и линии | 16.18 М | ![]() |
Страница 8 от 33 Общо: 1601 |