# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
230 | Технология на стерилизираните консерви | 10.02 | ![]() |
231 | Технология на соковете | 10.03 | ![]() |
232 | Технология на сушените плодове и зеленчуци | 10.04 | ![]() |
233 | Контрол и регулация на безопасността на храните | 10.05 | ![]() |
234 | Технология на детските и диетичните хранителни продукти | 10.06 М | ![]() |
235 | Технологично обзавеждане в консервната промишленост - I част | 10.07 | ![]() |
236 | Технология на консервирането и хладилна обработка на храните | 10.08 | ![]() |
237 | Управление на качеството | 10.09 | ![]() |
238 | Функционални храни и напитки | 10.10 М | ![]() |
239 | Управление на безопасността и качеството на храните при преработка на плодове и зеленчуци | 10.11 М | ![]() |
240 | Оптимизация на технологичните линии в консервната промишленост | 10.12 М | ![]() |
241 | Оползотворяване на отпадни продукти от преработката на плодове и зеленчуци | 10.13 М | ![]() |
242 | Технология на концентратите | 10.14 | ![]() |
243 | Технологично обзавеждане на консервната промишленост – II част | 10.15 | ![]() |
244 | Технология на плодово-захарните хранителни продукти | 10.16 | ![]() |
245 | Хладилна техника и технология | 10.17 | ![]() |
246 | Климатизация в ханително вкусовата промишленост | 10.18 М | ![]() |
247 | Експлоатация, контрол и управление на хладилни инсталации | 10.19 М | ![]() |
248 | Учебна практика | 10.20 | ![]() |
249 | Преддипломен стаж | 10.21 | ![]() |
250 | Дипломен проект/работа | 10.22 | ![]() |
251 | Научно-изследователска работа със студенти | 10.23 | ![]() |
252 | Хладилни инсталации – проект | 10.24 | ![]() |
253 | Хладилни машини | 10.25 | ![]() |
254 | Хладилни технологични процеси и съоръжения | 10.26 | ![]() |
255 | Хладилници | 10.27 | ![]() |
256 | Хладилни инсталации | 10.28 | ![]() |
257 | Хладилна технология на животинските продукти | 10.29 | ![]() |
258 | Хладилна технология на растителните продукти | 10.30 | ![]() |
259 | Експлоатация и ремонт на хладилни машини и инсталации | 10.31 | ![]() |
260 | Водна активност при консервиране на храните | 10.32 М | ![]() |
261 | Хладилна технология на хранителните продукти | 10.33 | ![]() |
262 | Техническо ослужване на хладилници и хладилни инсталации | 10.34 | ![]() |
263 | Хладилници и хладилни технологични процеси – проект | 10.35 | ![]() |
264 | Добри производствени практики | 10.36 | ![]() |
265 | Интегрирани системи за управление на качеството и безопасността на храните | 10.37 | ![]() |
266 | Функционални храни и напитки от растителен произход | 10.38 | ![]() |
1684 | Индивидуална работа с преподаватели | 10.39 | ![]() |
1637 | Хранителни, вкусови и био- технологии | 10.40 | ![]() |
1713 | Технология на продуктите от растителен произход | 10.41 | ![]() |
204 | Патентно дело и хранително законодателство | 10.42 | ![]() |
1716 | Технология на хранителните продукти | 10.43 | ![]() |
1710 | Технология на соковете и концентратите | 10.44 | ![]() |
1711 | Технологично обзавеждане в консервната промишленост | 10.45 | ![]() |
1712 | Топлофизични процеси в хладилната технология на храните | 10.46 | ![]() |
1714 | Биоконсервиране на плодовете и зеленчуците | 10.47 | ![]() |
1715 | Безопасност на храните в хладилната верига | 10.48 | ![]() |
1947 | Регулиране и стандартизация на храните | 10.49 | ![]() |
1842 | Обща технология на хранителните продукти | 10.50 | ![]() |
1876 | Технология на хранителните, вкусовите и биопродукти | 10.51 | ![]() |
Страница 8 от 32 Общо: 1574 |