# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1887 | Молекулярно генетични методи за анализ и контрол | 18.50 | ![]() |
1886 | Приложна биокатализа и биосензори | 18.49 | ![]() |
1885 | Пробиотици и микробиомни съобщества | 18.48 | ![]() |
1884 | Нанобиотехнологии | 18.46 | ![]() |
1883 | Основи на биотехнологичните и фармацевтични производства | 18.45 | ![]() |
1882 | Микробна екология | 18.44 | ![]() |
1881 | Метаболомика и аквафотомика | 05.32 | ![]() |
1880 | Вирусология | 05.31 | ![]() |
1879 | Имунология | 18.43 | ![]() |
1878 | Рекомбинантни ДНК - технологии | 18.42 | ![]() |
1877 | Индивидуална работа с преподаватели | 02.15 | ![]() |
1876 | Технология на хранителните, вкусовите и биопродукти | 10.51 | ![]() |
1875 | Технологично обзавеждане на винарската промишленост | 13.43 | ![]() |
1874 | Обработка и стабилизиране на вината | 13.40 | ![]() |
1873 | Учебна практика | 107.1 | ![]() |
1872 | Екология на хранителната индустрия | 06.51 | ![]() |
1871 | Технологичен проект | 13.47 | ![]() |
1870 | Специални технологии във винопроизводството | 13.46 | ![]() |
1869 | Технологични функции на подобрителите в хляб, хлебни, сладкарски и макаронени изделия | 12.58 | ![]() |
1868 | Аериране на теста и емулсии | 12.59 | ![]() |
1867 | Регулация и контрол в млечната промишленост | 09.53 | ![]() |
1866 | Аспирационни уредби и пневматичен транспорт в хлебната, сладкарската и макаронената промишленост | 12.57 | ![]() |
1865 | Микробиологичен контрол в млечната промишленост | 09.52 | ![]() |
1864 | Технологичен проект | 09.51 | ![]() |
1863 | Микробиологичен контрол във винопроизводството | 13.45 | ![]() |
1862 | Техническо и технологично оптимизиране във винопроизводството | 13.44 | ![]() |
1861 | Спиртопроизводство и спиртни напитки | 13.42 | ![]() |
1860 | Технология на дестилатните напитки | 13.41 | ![]() |
1859 | Теория на хлебопроизводството и сладкарството | 12.56 | ![]() |
1858 | Теоретични основи при производството на сирене | 09.50 | ![]() |
1857 | Микробиология на винопроизводството | 13.39 | ![]() |
1856 | Органолептичен анализ на вино и високоалкохолни напитки | 13.38 | ![]() |
1855 | Винопроизводство | 13.37 | ![]() |
1854 | Суровини за хляб, хлебни, сладкарски и макаронени изделия | 12.55 | ![]() |
1853 | Технология на ферментиралите млека | 09.49 | ![]() |
1852 | Основи на винопроизводството | 13.36 | ![]() |
1851 | Френски език - интензивен курс | 71.25 | ![]() |
1850 | Ценова политика | 20.52 | ![]() |
1849 | Финансов контрол | 20.62 | ![]() |
1848 | Практика | 27.54 | ![]() |
1847 | Хигиенен дизайн на технологичното оборудване в хранителната промишленост | 28.99 | ![]() |
1846 | Проектиране на предприятия | 28.98 | ![]() |
1845 | Специални машини и апарати за хранителната, вкусовата, биотехнологичната и фармацефтичната промишленост | 28.97 | ![]() |
1844 | Техника за бита, търговията и храненето | 28.96 | ![]() |
1843 | Организация на сервизната дейност | 28.95 | ![]() |
1842 | Обща технология на хранителните продукти | 10.50 | ![]() |
1841 | Индивидуална работа с преподаватели | 14.19 | ![]() |
1840 | Индивидуална работа с преподаватели | 31.05 | ![]() |
1839 | Държавен изпит/дипломна работа | 31.04 | ![]() |
1838 | Преддипломен стаж/практика | 31.03 | ![]() |
Страница 8 от 32 Общо: 1574 |