Забравена парола

Дисциплини

#ИмеШифър
1769 Структури от данни и приложни алгоритми30.311
1768 Учебна практика по схемотехника30.211
1767 Хидравлични машини28.851
1766 Проектиране на хладилни и климатични инсталации - проект28.841
1765 Проектиране на хладилни и климатични инсталации28.831
1764 Стандартизация, сертификация и изпитване на хладилна и климатична техника28.821
1763 Моделиране и симулиране в опаковането28.811
1762 Хладилни агенти и студоносители28.801
1761 Енергийна ефективност на хладилни и климатични системи28.721
1760 Научно-изследователска работа със студенти28.701
1759 Научно-изследователска работа със студенти26.581
1758 Техническа диагностика и надежност на системите за управление26.561
1757 Организация на хотелиерството и ресторантьорството19.951
1756 Антинутриенти в храните19.941
1755 Инвестиционно проектиране на кетъринг предприятие19.931
1754 Организация и управление на кулинарното производство в туристическите обекти19.921
1753 Организация и управление на ТАТД19.911
1752 Културен туризъм19.901
1751 Графични системи за технологично проектиране23.391
1750 Индивидуална работа с преподаватели23.371
1749 Технически измервания и уреди22.261
1748 Синтез и анализ на механизми на опаковъчната техника22.251
1747 Якост и динамика на машини, апарати и съоръжения в ХВ и БТП22.241
1746 Техническа механика22.221
1745 Ваути и валутни операции21.211
1744 Борси и борсови операции21.201
1742 Обработка на експериментални данни21.191
1741 Компютърни методи за анализ на храни21.181
1740 Дискретни структури21.171
1739 Моделиране и оптимизиране на технологичните процеси21.161
1738 Туристически мероприятия и събития19.891
1737 Организация и управление на пътни туристически агенции19.881
1736 Функционални храни19.871
1735 Санитарна техника19.861
1734 Хигиена в обектите за хранене19.851
1733 Технология на диетичните храни19.841
1732 Проучвания в храненето19.831
1731 Производствена практика19.821
1730 Хранителна микробиология19.811
1729 Управление в туризма19.801
1728 Технологии и техника за очистване на води в хранително-вкусовата промишленост06.501
1727 Генетика и селекция на промишлени микроорганизми18.031
1726 Технология на животинските и растителни мазнини, сапуните, етеричните масла и парфюмерийно-козметичните препарати16.401
1725 Научно - техническа информация - представяне и търсене16.421
1724 Разработка и защита на дисертационен труд16.411
1723 Методика на научните изследвания16.431
1722 Технология на фито- и аромапрепарати16.301
1721 Управление на качеството16.311
1720 Системи за контрол и управление на качеството на храни16.291
1719 Технологични аспекти при опаковане на хранителните продукти16.281

Страница 9 от 31

Общо: 1507

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив