# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
407 | Технология на модифицираните липиди | 16.15 | ![]() |
408 | Технология на ароматичните вещества | 16.16 М | ![]() |
409 | Изолати от маслодайни и етеричномаслени суровини | 16.17 | ![]() |
410 | Проектиране на технологични инсталации и линии | 16.18 М | ![]() |
411 | Суровинознание | 16.19 М | ![]() |
412 | Технология на модифицираните липиди | 16.20 М | ![]() |
413 | Учебна практика | 16.21 | ![]() |
414 | Преддипломен стаж | 16.22 | ![]() |
415 | Дипломен проект/работа | 16.23 | ![]() |
416 | Научно изследователска работа със студенти | 16.24 | ![]() |
417 | Технология на животинските и растителни мазнини, сапуните, етеричните масла и парфюмерийно-козметичните препарати | Д. 16.40 | ![]() |
418 | Технология на тютюна | 17.01 | ![]() |
419 | Стокознание на тютюна | 17.02 | ![]() |
420 | Производство и сушене на тютюна | 17.03 | ![]() |
421 | Технологично обзавеждане на сушенето и промишлената обработка на тютюна | 17.04 | ![]() |
422 | Промишлена обработка на тютюна | 17.05 | ![]() |
423 | Технология на тютюневите изделия – I част | 17.06 | ![]() |
424 | Транспортна, вентилационна и климатична техника | 17.07 | ![]() |
425 | Сензорен анализ на ароматно-вкусовите продукти | 17.08 | ![]() |
426 | Технология на тютюневите изделия – II част | 17.09 | ![]() |
427 | Технологично обзавеждане на цигареното производство | 17.10 | ![]() |
428 | Биохимични основи за формиране качеството на тютюна | 17.13 М | ![]() |
429 | Модифициране състава на тютюневия дим | 17.14 М | ![]() |
430 | Тютюнев дим и здравни аспекти на тютюнопушенето | 17.15 М | ![]() |
431 | Технологично обзавеждане на специалните производства в тютюневата промишленост | 17.16 М | ![]() |
432 | Технологичен контрол на промишлената обработка и преработка на тютюна | 17.17 М | ![]() |
433 | Експертна оценка на тютюна | 17.18 М | ![]() |
434 | Учебна практика | 17.19 | ![]() |
435 | Преддипломен стаж | 17.20 | ![]() |
436 | Дипломен проект/работа | 17.21 | ![]() |
437 | Научно-изследователска работа със студенти | 17.22 | ![]() |
438 | Генетика и селекция на микроорганизмите | 18.01 | ![]() |
439 | Нискомолекулни биологично-активни вещества | 18.02 | ![]() |
440 | Ензимология | 18.04 | ![]() |
441 | Химия и технология на хранителните среди в биотехнологичните производства | 18.05 | ![]() |
442 | Основи на промишлената микробиология | 18.06 | ![]() |
443 | Технология на ензимите | 18.07 | ![]() |
444 | Технология на микробните белтъчни продукти | 18.08 | ![]() |
445 | Технология на антибиотиците | 18.09 | ![]() |
446 | Биологично активни вещества от клетъчни култури | 18.10 М | ![]() |
447 | Ензимни методи за анализ | 18.11 | ![]() |
448 | Технология на биопродуктите за растениевъдсвото | 18.12 | ![]() |
449 | Технология на хранителни ферментационни продукти | 18.13 | ![]() |
450 | Разделяне и анализ на биопродуктите | 18.14 | ![]() |
451 | Биотехнологични методи в екологията | 18.15 | ![]() |
452 | Технология на витамините | 18.16 | ![]() |
453 | Основи на моделиране и мащабиране на биопродуктите | 18.17 | ![]() |
454 | Стандартизация и узаконяване на биопродукти | 18.18 | ![]() |
455 | Биотехнологични процеси и съоръжения | 18.19 | ![]() |
456 | Кинетика и управление на биопроцесите | 18.20 | ![]() |
Страница 9 от 33 Общо: 1601 |