# | Име | Шифър | |
---|---|---|---|
1876 | Технология на хранителните, вкусовите и биопродукти | 10.51 | ![]() |
1987 | Технология на продуктите от плодове и зеленчуци | 10.52 | ![]() |
2014 | Хладилна логистика | 10.53 | ![]() |
2015 | Законодателство и контрол в хранителната верига | 10.54 | ![]() |
2016 | Технология на стерилизираните и сушените продукти | 10.55 | ![]() |
2017 | Хладилна технология на плодовете и зеленчуците | 10.56 | ![]() |
2018 | Технологично обзавеждане при преработката на плодове и зеленчуци | 10.57 | ![]() |
2019 | Технология на соковете и концентрираните продукти | 10.58 | ![]() |
2020 | Хладилни машини и инсталации | 10.59 | ![]() |
2021 | Изследователска работа | 10.60 | ![]() |
2007 | Консервиране и хладилна обработка на храните | 10.61 | ![]() |
2008 | Технология за преработка на плодове и зеленчуци | 10.62 | ![]() |
2039 | Суровинознание на продуктите от растителен произход | 10.63 | ![]() |
2074 | Иновации в хладилната технология на храните | 10.64 | ![]() |
2075 | Теоретични основи на методите за консервиране на храни | 10.65 | ![]() |
2076 | Добри практики при преработка на плодове и зеленчуци | 10.66 | ![]() |
2077 | Управление на безопасността при преработка на плодове и зеленчуци | 10.67 | ![]() |
2078 | Мониторинг и контрол в хладилната верига | 10.68 | ![]() |
2079 | Създаване на нов хранителен продукт | 10.69 | ![]() |
2080 | Технологично проектиране на предприятията за плодове и зеленчуци | 10.70 | ![]() |
2150 | Проектиране на хладилници и хладилни съоръжения | 10.71 | ![]() |
2151 | Управление на качеството в хранителната индустрия | 10.72 | ![]() |
2203 | Логистика на веригата за доставка на храни | 10.73 | ![]() |
2210 | Управление на кризи и защита на храните | 10.74 | ![]() |
1873 | Учебна практика | 107.1 | ![]() |
564 | Основи на индустриалния мениджмънт | 11.01 | ![]() |
602 | Теория на пазарното стопанство | 11.02 | ![]() |
568 | Маркетинг | 11.03 | ![]() |
1786 | Цени и ценообразуване | 11.04 | ![]() |
578 | Логистика и дистрибуция | 11.05 | ![]() |
599 | Социална психология и поведение на потребителя | 11.06 | ![]() |
567 | Бизнес комуникации и преговори | 11.07 | ![]() |
569 | Организационно поведение | 11.08 | ![]() |
613 | Психология на обслужването | 11.09 | ![]() |
583 | Маркетинг и търговска стратегия | 11.10 | ![]() |
2226 | Психология в храненето | 11.101 | ![]() |
584 | Социална психология и туристическо поведение | 11.11 | ![]() |
622 | Производствен мениджмънт | 11.12 | ![]() |
1805 | Икномика на предприятията в хранително-вкусовата промишленост | 11.13 | ![]() |
556 | Счетоводство и контрол | 11.14 | ![]() |
640 | Бизнес проектиране | 11.15 | ![]() |
598 | Икономика на фирмата | 11.16 | ![]() |
577 | Планиране и контрол | 11.17 | ![]() |
636 | Организационна диагностика | 11.18 | ![]() |
642 | Данъчен и митнически контрол | 11.19 | ![]() |
1797 | Конкуренция и конкурентоспособност на фирмата | 11.20 | ![]() |
1662 | Търговска политика | 11.21 | ![]() |
1798 | Управление на риска | 11.22 | ![]() |
579 | Управление на качеството на индустриалното предприятие | 11.23 | ![]() |
1657 | Стратегически и оперативен мениджмънт | 11.24 | ![]() |
Страница 9 от 33 Общо: 1601 |