Забравена парола
Вход в системата:
Система за управление на работните процеси
2022 / 2023
Преподаватели
Преподавателски досиета
Публикации
Дейности
Номенклатури
Основни звена
Катедри
Области на висше образование
Професионални направления
Професионални квалификации
Образователни степени
Форми на обучение
Форми на дипломиране
Специалности
Потоци
Групи / Подгрупи
Дисциплини
Учебни планове
Типове документи
Учебни корпуси
Учебни зали
Тип занятия
Развитие на Академичния състав
Обявени конкурси
Начало
Номенклатури
Дисциплини
Преглед
Преглед
Активен:
Да
Име:
Качество и безопасност на месни и рибни продукти
Шифър:
08.11 М
проф. д-р Катя Вълкова-Йоргова
проф. дтн Стефан Драгоев