37
| седми | 2013 | 2-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно |  |
36
| шести | 2013 | 2-37 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - бакалавър - редовно |  |
35
| шести | 2013 | 2-36 - Хранително машиностроене - бакалавър - редовно |  |
34
| шести | 2013 | 2-35 - Техника за хранителната и биотехнологичната индустрия - бакалавър - редовно |  |
33
| пети | 2013 | 2-31 - Автоматика, информационна и управляваща техника - бакалавър - редовно |  |
32
| четвърти | 2013 | 3-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно |  |
31
| четвърти | 2013 | 3-27 - Икономика на туристическата индустрия - бакалавър - редовно |  |
30
| четвърти | 2013 | 3-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - редовно |  |
29
| трети | 2013 | 3-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно |  |
28
| трети | 2013 | 3-09 - Кетъринг - бакалавър - редовно |  |
27
| трети | 2013 | 3-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно |  |
26
| трети | 2013 | 3-05 - Туризъм - бакалавър - редовно |  |
25
| втори | 2013 | 1-29 - Анализ и контрол на хранителните продукти - бакалавър - редовно |  |
24
| втори | 2013 | 1-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно |  |
23
| втори | 2013 | 1-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно |  |
22
| втори | 2013 | 1-26 - Химия и микробиология на храните - бакалавър - редовно |  |
21
| втори | 2013 | 1-25 - Технология на тютюна и тютюневите изделия - бакалавър - редовно |  |
20
| първи | 2013 | 1-30 - Екологичен инженеринг в хранителната индустрия - бакалавър - редовно |  |
19
| първи | 2013 | 1-20 - Консервиране и хладилна технология - бакалавър - редовно |  |
18
| първи | 2013 | 1-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно |  |
17
| първи | 2013 | 1-21 - Технология на месото и млякото - бакалавър - редовно |  |
16
| първи | 2013 | 1-07 - Технология на ферментационните продукти - с изучаване на френски език - магистър - редовно |  |
15
| осми | 2013 | 2-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно |  |
12
| втори | 2013 | 1-23 - Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати - бакалавър - редовно |  |
11
| втори | 2013 | 1-24 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - бакалавър - редовно |  |