Забравена парола

Потоци

#ИмеГодинаСпециалности
37 седми20132-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно1
36 шести20132-37 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - бакалавър - редовно1
35 шести20132-36 - Хранително машиностроене - бакалавър - редовно1
34 шести20132-35 - Техника за хранителната и биотехнологичната индустрия - бакалавър - редовно1
33 пети20132-31 - Автоматика, информационна и управляваща техника - бакалавър - редовно1
32 четвърти20133-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно1
31 четвърти20133-27 - Икономика на туристическата индустрия - бакалавър - редовно1
30 четвърти20133-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - редовно1
29 трети20133-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно1
28 трети20133-09 - Кетъринг - бакалавър - редовно1
27 трети20133-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1
26 трети20133-05 - Туризъм - бакалавър - редовно1
25 втори20131-29 - Анализ и контрол на хранителните продукти - бакалавър - редовно1
24 втори20131-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно1
23 втори20131-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно1
22 втори20131-26 - Химия и микробиология на храните - бакалавър - редовно1
21 втори20131-25 - Технология на тютюна и тютюневите изделия - бакалавър - редовно1
20 първи20131-30 - Екологичен инженеринг в хранителната индустрия - бакалавър - редовно1
19 първи20131-20 - Консервиране и хладилна технология - бакалавър - редовно1
18 първи20131-22 - Технология на зърнените, фуражните, хлебните и сладкарските продукти - бакалавър - редовно1
17 първи20131-21 - Технология на месото и млякото - бакалавър - редовно1
16 първи20131-07 - Технология на ферментационните продукти - с изучаване на френски език - магистър - редовно1
15 осми20132-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
12 втори20131-23 - Технология на захарта, захарните изделия, нишестето и нишестените хидролизати - бакалавър - редовно1
11 втори20131-24 - Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката - бакалавър - редовно1

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив