Забравена парола

Групи / Подгрупи

#ИмеГодинаСпециалност
336 Г20182-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
335 В20182-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
334 Б20182-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
333 А20182-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
332 А20182-31 - Автоматика, информационна и управляваща техника - бакалавър - редовно1
331 Б20183-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - редовно1
330 А20183-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - редовно1
329 Б20183-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно1
328 А20183-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно1
327 Б20183-05 - Туризъм - бакалавър - редовно1
326 В20183-05 - Туризъм - бакалавър - редовно1
325 А20183-05 - Туризъм - бакалавър - редовно1
324 В20183-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1
323 Б20183-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1
322 А20183-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1
321 Г20183-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно1
320 В20183-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно1
319 Б20183-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно1
318 А20183-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно1
317 Г20183-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно1
316 В20183-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно1
315 Б20183-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно1
314 А20183-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно1
311 Г20181-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно1
310 В20181-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно1
309 Б20181-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно1
308 А20181-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно1
307 А20181-28 - Биотехнологии - бакалавър - редовно1
306 Г20181-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно1
305 В20181-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно1
304 Б20181-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно1
303 А20181-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно1
302 Г20181-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно1
301 В20181-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно1
300 Б20181-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно1
299 А20181-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно1
298 Г20181-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно1
297 В20181-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно1
296 Б20181-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно1
295 А20181-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно1
294 Г20172-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
293 В20172-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
292 А20172-37 - Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост - бакалавър - редовно1
291 Б20172-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
290 А20172-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
288 А20172-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно1
287 А20172-31 - Автоматика, информационна и управляваща техника - бакалавър - редовно1
286 А20173-26 - Икономика на хранителната индустрия - бакалавър - редовно1
285 Б20173-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно1
284 А20173-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно1

Страница 1 от 7

Общо: 323

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив