Забравена парола

Групи / Подгрупи

#ИмеГодинаСпециалност
411 Г20202-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
410 В20202-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
409 Б20202-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
408 А20202-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
407 В20202-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно1
406 Б20202-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно1
405 А20202-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно1
404 А20203-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно1
403 Б20203-05 - Туризъм - бакалавър - редовно1
402 А20203-05 - Туризъм - бакалавър - редовно1
401 Б20203-31 - Хранене и туризъм - бакалавър - редовно1
400 А20203-31 - Хранене и туризъм - бакалавър - редовно1
399 В20203-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1
398 Б20203-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1
397 А20203-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1
396 В20203-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно1
395 Б20203-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно1
394 А20203-30 - Храни, хранене и диететика - бакалавър - редовно1
393 В20203-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно1
392 Б20203-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно1
391 А20203-09-512 - Кетъринг - бакалавър - редовно1
389 Г20201-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно1
388 В20201-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно1
387 Б20201-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно1
386 А20201-36 - Анализ, контрол и екология на храните - бакалавър - редовно1
385 В20201-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно1
384 Б20201-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно1
383 А20201-27 - Технология на виното и пивото - бакалавър - редовно1
382 Г20201-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно1
381 В20201-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно1
380 Б20201-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно1
379 А20201-33 - Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти - бакалавър - редовно1
378 Г20201-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно1
377 В20201-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно1
376 Б20201-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно1
375 А20201-32 - Технология и качество на храни - бакалавър - редовно1
374 Г20192-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
373 В20192-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
372 Б20192-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
371 А20192-34 - Компютърни системи и технологии - бакалавър - редовно1
370 Б20192-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно1
369 А20192-33 - Топлотехника - бакалавър - редовно1
368 А20192-31 - Автоматика, информационна и управляваща техника - бакалавър - редовно1
367 А20193-32 - Индустриален бизнес и предприемачество - бакалавър - редовно1
366 А20193-29 - Индустриален мениджмънт - бакалавър - редовно1
365 Б20193-05 - Туризъм - бакалавър - редовно1
364 А20193-05 - Туризъм - бакалавър - редовно1
363 В20193-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1
362 Б20193-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1
361 А20193-08 - Хотелиерство и ресторантьорство - бакалавър - редовно1

Страница 1 от 8

Общо: 397

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив