Забравена парола

Специалности

#ИмеШифърОКСФорма на обучениеКод на специалносттаКод на специалността по НСИ
161 Управление на качеството в хранителната индустрия1-42магистързадочно512006231
160 Управление на качеството в хранителната индустрия1-42магистърредовно512006231
159 Преработка и хладилна технология на плодовете и зеленчуците1-41магистързадочно512006131
158 Преработка и хладилна технология на плодовете и зеленчуците1-41магистърредовно512006131
157 Технология и управление при производството на млечни продукти1-40магистързадочно512006031
156 Технология и управление при производството на млечни продукти1-40магистърредовно512006031
155 Анализ, контрол и екология на храните1-36бакалавързадочно512005921
154 Анализ, контрол и екология на храните1-36бакалавърредовно512005921
153 Кетъринг3-07-512магистързадочно512003735419991
152 Кетъринг3-07-512магистърредовно512003735419991
151 Кетъринг3-09-512бакалавърредовно512003725419991
150 Бизнес информационни технологии3-06магистързадочно308036433149991
149 Бизнес информационни технологии3-06магистърредовно308036433149991
148 Анализ и контрол на хранителни продукти1-34бакалавърредовно512000125410501
147 Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти1-33бакалавързадочно512005725419991
146 Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти1-33бакалавърредовно512005725419991
145 Технология и качество на храни1-32бакалавързадочно512005625419991
144 Технология и качество на храни1-32бакалавърредовно512005625419991
117 Индустриална биотехнология1-05магистързадочно511000935419991
116 Индустриални биотехнологии1-05магистърредовно511000935419991
115 Технология на продуктите от плодове и зеленчуци1-08магистързадочно512005335419991
114 Технология на продуктите от плодове и зеленчуци1-08магистърредовно512005335419991
113 Технология на продуктите от плодове и зеленчуци1-31бакалавързадочно512005325419991
112 Технология на продуктите от плодове и зеленчуци1-31бакалавърредовно512005325419991
111 Биохимия4.2докторредовно402003741
110 Инженеринг на технологичните процеси и заведенията за хранене2-12магистърредовно513011635209991
107 Инженеринг на технологичните процеси и заведенията за хранене2-12магистързадочно513011635209991
105 Консервиране и хладилна технология1-20бакалавързадочно512000325414001
104 Корпоративен бизнес и предприемачество3-28магистързадочно308020433459991
103 Икономика на туристическата индустрия3-22магистързадочно308023733149991
102 Икономика на хранителната индустрия3-21магистързадочно308010233141901
101 Екология и опазване на околната среда в хранителната индустрия3-19магистързадочно512001838512201
100 Кетъринг3-07магистързадочно309001438119991
99 Мениджмънт в хотелиерството и ресторантьорството3-04магистързадочно513011435209991
98 Индустриален мениджмънт3-03магистързадочно513000535209991
97 Туризъм3-01магистързадочно309000138120501
96 Енергиен мениджмънт2-11магистързадочно504003935224001
95 Електроенергийна ефективност2-10магистързадочно504002435229991
94 Хранително машиностроене2-09магистързадочно501006935210651
93 Машини и апарати за хранително-вкусовата и биотехнологичната промишленост2-08магистързадочно501008135211501
92 Компютърни системи и технологии2-07магистързадочно503000235230901
91 Енергийна ефективност2-06магистързадочно504000135224501
90 Опаковане и опаковъчна техника в хранителната, вкусовата и биотехнологичната промишленост2-05магистързадочно501000835414501
89 Хладилна и климатична техника2-04магистързадочно504000335223601
88 Топлотехника2-03магистързадочно504000235223401
87 Автоматика, информационна и управляваща техника2-01магистързадочно502000335231401
86 Анализ и контрол на хранителни продукти1-19магистързадочно512000135410501
85 Контрол и безопасност на храните от животински произход1-18магистързадочно512003535419991
84 Технология на тютюна и тютюневите изделия1-17магистързадочно512001235413801
83 Технология на мазнините, етеричните масла, парфюмерията и козметиката1-16магистързадочно512000735413501

Страница 1 от 3

Общо: 132

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив