Забравена парола

Специалности

#ИмеШифърОКСФорма на обучениеКод на специалносттаКод на специалността по НСИ
183 Управление на човешкия капитал3-33магистързадочно1
182 Храни, хранене и диететика3-30бакалавързадочно512003825419991
181 Индустриален мениджмънт3-29бакалавързадочно513000523454201
180 Компютърно управление и автоматизация2-38бакалавързадочно1
179 Компютърно управление и автоматизация2-38бакалавърредовно1
178 Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти1-40бакалавързадочно1
177 Технология на парфюмерийни, козметични и ароматно-вкусови продукти1-40бакалавърредовно1
176 Индустриален бизнес и предприемачество3-32бакалавързадочно513017423451451
175 Технология на храни и ароматични продукти1-39бакалавързадочно512007327213101
174 Технология на храни и ароматични продукти1-39бакалавърредовно512007327213101
173 Храни и национална сигурност1-43магистързадочно512006637217901
172 Храни и национална сигурност1-43магистърредовно512006637217901
171 Храни, хранене и диететика3-02магистързадочно5120038237266101
170 Храни, хранене и диететика3-02магистърредовно5120038237266101
169 Индустриален бизнес и предприемачество3-32бакалавърредовно513017423451451
168 Хранене и туризъм3-31бакалавърредовно512006028119991
166 Индустриални и фармацевтични биотехнологии1-06магистързадочно511001335414201
165 Индустриални и фармацевтични биотехнологии1-06магистърредовно511001335414201
161 Управление на качеството в хранителната индустрия1-42магистързадочно512006235419991
160 Управление на качеството в хранителната индустрия1-42магистърредовно512006235419991
159 Преработка и хладилна технология на плодовете и зеленчуците1-41магистързадочно512006135419991
158 Преработка и хладилна технология на плодовете и зеленчуците1-41магистърредовно512006135419991
157 Технология и управление при производството на млечни продукти1-40магистързадочно512006035419991
156 Технология и управление при производството на млечни продукти1-40магистърредовно512006035419991
155 Анализ, контрол и екология на храните1-36бакалавързадочно512005925419991
154 Анализ, контрол и екология на храните1-36бакалавърредовно512005925419991
153 Кетъринг3-07-512магистързадочно512003735419991
152 Кетъринг3-07-512магистърредовно512003735419991
151 Кетъринг3-09-512бакалавърредовно512003725419991
150 Бизнес информационни технологии3-06магистързадочно308036433149991
149 Бизнес информационни технологии3-06магистърредовно308036433149991
148 Анализ и контрол на хранителни продукти1-34бакалавърредовно512000125410501
147 Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти1-33бакалавързадочно512005725419991
146 Технология и дизайн на храни и ароматно-вкусови продукти1-33бакалавърредовно512005725419991
145 Технология и качество на храни1-32бакалавързадочно512005625419991
144 Технология и качество на храни1-32бакалавърредовно512005625419991
117 Индустриална биотехнология1-05магистързадочно511000935419991
116 Индустриални биотехнологии1-05магистърредовно511000935419991
115 Технология на продуктите от плодове и зеленчуци1-08магистързадочно512005335419991
114 Технология на продуктите от плодове и зеленчуци1-08магистърредовно512005335419991
113 Технология на продуктите от плодове и зеленчуци1-31бакалавързадочно512005325419991
111 Биохимия4.2докторредовно402003741
110 Инженеринг на технологичните процеси и заведенията за хранене2-12магистърредовно513011635209991
107 Инженеринг на технологичните процеси и заведенията за хранене2-12магистързадочно513011635209991
105 Консервиране и хладилна технология1-20бакалавързадочно512000325414001
104 Корпоративен бизнес и предприемачество3-28магистързадочно308020433459991
103 Икономика на туристическата индустрия3-22магистързадочно308023733149991
102 Икономика на хранителната индустрия3-21магистързадочно308010233141901
101 Екология и опазване на околната среда в хранителната индустрия3-19магистързадочно512001838512201
100 Кетъринг3-07магистързадочно309001438119991

Страница 1 от 3

Общо: 149

Всички права запазени. Университет по Хранителни Технологии - Пловдив